Reviews

Danique uit Dokkum

23-05-2022

Ik heb erg veel leuke, leerzame en goede rijlessen gehad bij Harry! Ik had aardig wat moeite met lessen, maar daar ging Harry erg geduldig en goed mee om, wat erin resulteerde dat ik mijn rijbewijs in één keer heb mogen halen! Harry’s eerlijkheid, geduldige instelling en deskundigheid is een goed recept voor het halen van een rijbewijs, heb ik ondervonden!

Regina uit Dokkum

05-05-2022

Ik heb veel geleerd om bij Harry praktijk te lopen. Nadat we alles goed hebben nagelopen en hebben doorgenomen. Heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Dit kwam dus vooral ook door de voorbereidingen die we hebben gedaan tijdens de rijlessen. Ik heb veel geleerd, bedankt Harry!

Hylcardo uit Dokkum

24-04-2022

Ik ben erg blij dat bij Harry heb mogen lesrijden. De lessen waren top! De manier waarop Harry werkt vond ik heel erg fijn en leerzaam. Door de lessen van Harry ging ik goed voorbereid het praktijkexamen in. Een aanrader voor iedereen die wil beginnen met lesrijden!

Theanne uit Dokkum

21-03-2022

Ik vond de lessen bij Harry erg prettig. Ik ging altijd met plezier naar de rijlessen. Harry blijft altijd rustig en hij legt alles goed uit. Wanneer je iets niet goed beheerst, ga je hiermee oefenen totdat het je lukt. Harry heeft precies in de gaten waar je goed in bent en waar je nog wat extra in moet oefenen. Hij laat je ook pas deelnemen aan het examen wanneer hij denkt dat je er echt klaar voor bent. Ben je opzoek naar een goede en rustige instructeur, dan moet je bij Harry zijn! Bedankt Harry!

Sanne uit Dokkum

21-03-2022

Super goede rijschool! Ik ging met plezier naar de lessen. De lessen waren gezellig maar zeker ook heel leerzaam. Harry heeft veel geduld en neemt de tijd om iets uit te leggen. Na de les bespreek je hoe het is gegaan, en waar je de volgende keer op moet focussen, hierdoor krijg je goed inzicht in hoe je rijdt. Kortgeleden heb ik mijn rijbewijs bij Harry gehaald, en ik ga nu ook met veel plezier en zelfvertrouwen de weg op. Ik zou het zeker aanraden om bij Harry te rijden!

Sem uit Holwerd

20-03-2022

Nadat ik voor het eerst was gezakt voor mijn rijbewijs was ik mijn vertrouwen bij het autorijden kwijt. Toen besloot ik met mijn ouders dat ik rijlessen wou krijgen van iemand die mij een zeker gevoel kon geven in de auto. Met behulp van een collega van mijn vader en nog wat mensen kwamen we bij de naam Harry van der Ploeg. Hij hielp mij met mijn faalangst en werd ik langzamerhand ook zekerder tijdens het rijden. Nu heb ik mijn rijbewijs gehaald en heb ik er gewoon zin in om te gaan rijden Harry, bedankt!

Helena uit Dokkum

20-03-2022

Heel fijne overzichtelijke rijlessen. Ik ging altijd met veel plezier naar de rijlessen en leerde ook elke keer weer wat nieuws. Harry is fijn om als rij instructeur te hebben. Hij legt alles goed uit en het is dan ook elke keer weer gezellig. Harry, bedankt voor de fijne lessen en de vele dingen die ik van je heb geleerd!

Anke

14-02-2022

Een heel fijne rijschool! Ik heb kort geleden mijn rijbewijs bij Harry gehaald, en ben met veel plezier naar alle lessen gegaan. Hij blijft altijd rustig en neemt goed de tijd voor al zijn leerlingen.

Bedankt Harry !

Tigo van Zwet

12-04-2021

Persoonlijk zou ik iedereen aanraden om rijles te volgen bij autorijschool Harry van der Ploeg. De lessen zijn altijd goed bevallen, op zowel het gebied van sociale interactie als het aanleren/bijspijkeren van de rijvaardigheid.

Harry legt de lat erg hoog voor de lesrijder, waardoor je met zekerheid je examen ingaat. Alles wordt vaak genoeg en in detail behandeld. Tijdens de lessen analyseert hij je rijgedrag en past zijn lessen en tips hierop aan. Uiteindelijk krijg je een rijstijl die helemaal bij je past en waar je je goed bij voelt.

Harry’s motivatie om jou te slagen heeft een positief effect op je eigen motivatie. Een man met passie voor het vak en als hij denkt dat je klaar bent voor je examen, dan ben je dat ook.

Richard

12-09-2020

Toen ik bij een andere instructeur niet verder kon omdat hij ziek raakte, heeft Harry mij onmiddellijk verzekerd dat ik bij hem terecht kon. Ik dacht dat ik al vrij goed kon rijden, maar Harry heeft mij nog ontzettend veel geleerd. Het is altijd gezellig met hem in de auto, maar ook erg leerzaam. Harry weet alles rustig en duidelijk uit te leggen, en hij weet precies wat er van je verwacht wordt bij een praktijkexamen. Ik ben, net als veel anderen, dankzij hem in 1x geslaagd. Harry, nogmaals ontzettend bedankt!

herman

06-09-2019

Bij de rijlessen van Harry was het altijd hartstikke gezellig, maar het was ook zeker leerzaam en serieus, ik heb heel veel genoten van de rijlessen en is zeker weten aan te raden voor wie zijn rijbewijs op een leuke en serieuze manier wil halen!

Bedankt voor alles!

Daniël Tol

18-10-2018

Ik ben bij Harry komen lessen nadat ik het plezier in het rijden bij mijn vorige rijschool was verloren. Ik zag op tegen het lessen en had er eigenlijk helemaal geen zin meer in. Harry heeft mij toen erg goed ontvangen en mij het plezier weer teruggeven. Dit was voor mij erg belangrijk. Ik was weer bereid om te leren en ben toen met volle vaart richting het examen gegaan!

Harry neemt de tijd voor je. Na het lessen heb je allemaal situatiebesprekingen waar je inzicht krijgt in je eigen rijgedrag, met dit inzicht maak je grote stappen. Daarnaast heb ik de sfeer in de auto erg prettig ervaren! Dit maakt het leren autorijden vele malen leuker.

Al dit heeft geresulteerd in een goede balans op de weg, ik ben in 1x geslaagd voor mijn examen en voel me erg zelfverzekerd in de auto. Harry, nogmaals super bedankt!

Lisa Nobel

07-04-2017

Bedankt voor de leuke leerzame lessen.
Ik heb met veel plezier bij Harry gereden en ben gisteren in de 1 keer geslaagd

Ruben Elzinga

28-04-2016

Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald. De lessen waren altijd heel afwisselend en vaak niet hetzelfde. Dit zorgde elke les weer voor verassingen. We zijn veel verschillende situaties tegen gekomen en hebben veel verschillende routes gereden. Dit zorgde voor genoeg uitdaging waardoor ik elke les wel weer iets leerde. De lessen zelf waren vaak heel gezellig en snel om. Op momenten dat het nodig was, gaf Harry aan dat ik de auto even moest parkeren, en bespraken we hoe ik iets had gedaan en eventueel verbeteren kon. Zo kreeg ik inzicht van wat ik goed en fout deed, en genoeg motivatie om door te gaan. Harry bleef altijd rustig en was duidelijk in wat er moest gebeuren. Als iets goed ging gaf hij dat ook aan, dit geeft je natuurlijk een goed gevoel en bleef het rijden leuk! Wanneer je iets wilde herhalen kon je dit gewoon aangeven en deden we dat, want dat is bij Harry geen probleem.

Kortom: Rijden bij Harry is heel leerzaam en leuk, een echte aanrader dus!

Nogmaals bedankt Harry!!

Geert Houtstra

07-04-2015

7 april 2015 was de dag dat ik voor mijn praktijkexamen moest verschijnen bij de vernieuwde CBR locatie te Leeuwarden.

Dit allemaal mogelijk door de leuke, leerzame lessen van Harry. Altijd in voor een grapje, maar op z’n tijd ook uiterst serieus. Daar zat een zeer goede afwisseling in. Als het even niet ging, dan hadden we het er even over, om vervolgens weer met frisse moed de weg op te gaan. Harry zijn lessen hebben mij geleerd veilig en zorgvuldig het verkeer te leren kennen en er deel van uit te maken. Dit proces verliep uitstekend en heb veel kunnen leren tijdens de lessen. Ik kijk met veel plezier terug aan de deze periode en sluit hiermee weer een boek. Bedankt voor alles Harry!

Gr. Geert

Hessel Woelinga

03-02-2014

Vandaag heb ik bij de eerste poging direct mijn praktijk examen gehaald. Dit is volledig te danken aan de goede voorbereiding van Harry. Ik kijk tevreden terug op mijn lestijd. Door de goede, duidelijke en vooral persoonlijke lessen van Harry kon ik in mijn eigen tempo het hele rijden onder de knie krijgen. Hiervoor veel dank!

Michiel Regnerus

19-06-2013

Vorige week geslaagd bij Harry. Ben er superblij mee! Harry is een hele rustige “coach”. Als je het niet snapt, wil Harry het wel 10x voor je uitleggen en als het niet lukt, probeert Harry het gewoon op een andere manier. Harry gaat ook net zolang door totdat het lukt! Daarnaast is het altijd supergezellig in de auto en is er altijd ruimte voor een grapje hier en daar.

Harry, bedankt voor alles!!