Reviews

Milan Wobbema uit Dokkum

10-11-2023

Ik heb gereden bij jelmer, de lessen waren super informatief en hij gaf me heel goede tips, ook waren we serieus waar t moest en lachten we wanneer het kon, al met al een hele mooie tijd gehad met jelmer. Super toffe rij-instructeur!

Mark uit Dokkum

19-10-2023

Lessen gehad van Jelmer en direct de eerste keer geslaagd voor het examen. Nogmaals bedankt Jelmer!

Tony sliep uit Dokkum

17-10-2023

Het was niet altijd makkelijk, maar toch heeft Jelmer zich er hard voor ingezet om mij te laten slagen. Hartstikke bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen!

Aron Houweling uit Dokkum

16-10-2023

Ik heb mijn lessen bij Jelmer gevolgd. De lessen worden aangepast op niveau en ook al gaat het wat minder, dan is Jelmer de perfecte instructeur om naast je te hebben. Gezellig en rustig op de momenten die je zelf moeilijk vindt. Rijschool HarryVdPloeg is mij aanbevolen en ik snap waarom. Zeker een aanrader voor iemand die nog zoekt naar een goede rijschool! Bedankt voor de leuke en leerzame ervaring!

Simone uit Dokkum

10-10-2023

Ik wil Harry heel erg bedanken voor alle lessen. Het was voor mij een lange weg naar het einde toe, maar doordat Harry er vertrouwen in bleef houden, kreeg ik er zelf ook steeds meer vertrouwen in dat het ging lukken. Uiteindelijk is het harde werken dan ook beloond. Tijdens de lessen kan Harry goed inschatten wat je nodig hebt en hij neemt hier uitgebreid te tijd voor. Deze rijschool is zeker weten aan te bevelen!

Rudmer Dijkstra uit Ternaard

21-09-2023

Ik heb met Jelmer van der Ploeg hele leerzame en gezellige lessen gehad. Ik had er altijd zin in en was de 1e keer meteen geslaagd dankzij Jelmer zijn educatieve leerstijl! Zeker een aanrader!!

Manuel Visser uit Anjum

25-09-2023

Ik ben vandaag in 1 keer geslaagd bij Jelmer, altijd gezellig in de auto en altijd goede uitleg gehad. Dankjewel Jelmer.

Naomi Keekstra uit Dokkum

19-09-2023

Ik heb gereden bij Jelmer. Het was altijd gezellig in de auto, maar natuurlijk ook heel leerzaam. Jelmer heeft mij super goed voorbereid op het examen en deze ging dan ook heel goed. Ik heb de lessen zeker als heel prettig ervaren.

Willem uit Dokkum

20-07-2023

Ik heb met Jelmer gereden en dat was geweldig! Veel van hem geleerd en was altijd gezellig in de auto. In de ochtend bracht ik hem meestal een lekker bakje koffie. Daar was hij altijd wel tevreden mee. Als ik iets niet begreep, kon ik het direct bij hem vragen. Was verder zeer tevreden over alles en was blij om bij Jelmer te rijden! Heel erg bedankt voor alles.

Denise Gosma uit Dokkum

14-07-2023

Ik heb top rijlessen gekregen van Harry. Harry zijn lessen zijn super leerzaam maar ook is er ruimte voor een grap of voor een persoonlijk gesprek. Harry heeft goede mensenkennis waardoor hij iedere kandidaat op de beste manier kan leren rijden. Ik ben super tevreden over deze rijschool en raadt ik het ook zeker aan! Heel erg bedankt Harry

Sarita uit Dokkum

21-06-2023

Wat heb ik een fijne tijd gehad bij de lessen van harry! Harry is heel duidelijk, geduldig, kan alles goed uitleggen en kent zijn vak door en door, hij weet precies wat hij doet & hoe hij het beste uit iedereen kan halen. Hij voelt alles ook goed aan, weet wat voor de leerling fijn werkt en speelt daar perfect op in. Ook waren de lessen altijd erg gezellig en heel leerzaam. Ik heb geen les gehad waar ik het gevoel had weinig / niks geleerd te hebben. Heel erg bedankt voor het vertrouwen en de leuke lessen

Lieke Hoogteijling uit Dokkum

13-06-2023

Ik heb gereden bij Harry. Harry is een rustige, lieve maar ook een duidelijke rijinstructeur. Ik heb dat zelf als erg prettig ervaren, echt wat ik nodig had om door mijn examen heen te komen. Het was voor mij een lange weg er naar toe. Harry heeft altijd vertrouwen en geduld in en voor mij gehad. En daar ben ik hem erg dankbaar voor. Ik vond de lessen met Harry altijd erg gezellig! Deze rijschool is een echte aanrader!

Inge Blom uit Dokkum

28-06-2023

De rijlessen bij Harry waren altijd erg prettig, er was ruimte voor een gesprek en een grapje, maar tegelijkertijd ook focus en concentratie. Harry is erg goed in het begrijpen van hoe de leerling in elkaar zit en zo de beste manier van begeleiden en ondersteunen toe te passen, hierdoor wordt een fijne sfeer gecreëerd en de leerling op zijn gemak gesteld. Ik heb het dan ook altijd erg naar mijn zin gehad in de auto en raad deze rijschool zeker aan!

Milan Rekker uit Dokkum

28-06-2023

Geslaagd bij Harry in de auto. Altijd leuke, gezellig maar vooral ook leerzame lessen! Harry neemt goed te tijd voor je en weet precies wat tie doet.

Mariëlle Boersma uit Dokkum

07-06-2023

Dankzij Harry ben ik 1x geslaagd door de leuke, gezellige en leerzame rijlessen! Er is een hele fijne sfeer en alles wordt goed en duidelijk uitgelegd. Ik raad het zeker aan om bij deze rijschool te lessen. Heel erg bedankt!

Warner Sijens uit Lichtaard

01-06-2023

Super bedankt voor de rijlessen en de leuke (en minder leuke) tijden bij Harry in de auto. Het was een lange weg tot het einde en daar ben ik heel goed in begeleid. Heel erg bedankt voor de inzet. daarom is deze rijschool vanuit mij een echte aanrader! :)

Ruben uit Dokkum

09-05-2023

Een rijschool waarbij de lessenaar voorop staat, erg fijne begeleiding vanuit de instructeurs, en een goede opbouw tot het examen!

Stijn visser uit Dokkum

05-05-2023

Ik heb bij Jelmer van der Ploeg autorijles gereden, heel goed in uitleggen van hoe de auto werkt en je met situaties moet omgaan. Snel geleerd en tweede keer gehaald echt een Aanrader.

Sem Vesters uit Dokkum

04-05-2023

Hartelijk dank voor de mooie rijlessen en avonturen bij Jelmer in de auto. Het was een leerzame en moeizame periode maar door de motivatie en sturing van Jelmer hebben we het rijbewijs weten te behalen. 

Robin Dijkstra uit Rinsumageast

26-04-2023

Super rijschool hele fijne leerzame rijlessen gehad na de eerste poging geslaagd aanrader!

Hennie Hamstra uit Damwoude

20-04-2023

Erg fijne en leerzame lessen gehad van Harry. Harry neemt echt de tijd voor je en past de lessen aan op wat jij nodig hebt. Hij geeft je het zelfvertrouwen wat je nodig hebt en blijft in elke situatie rustig. Er is ruimte voor gezelligheid en een grapje, maar ook voor focus. Hij heeft me duidelijk gemaakt dat rijden geen prestatie rit is en vooral dat fouten maken niet erg is, maar dat je daar juist van leert. Ik ben erg dankbaar voor de lessen, de gezelligheid en de inzichten die Harry mij heeft gegeven. Rijschool van der Ploeg is zeker een aanrader als je op zoekt bent naar een goede en fijne rijschool! Nogmaals bedankt voor alles!

Chloë Monsma uit Dokkum

18-04-2023

De rijlessen bij Harry zijn altijd erg fijn geweest. Hij voelt precies aan wat je nodig hebt, waardoor hij een hele veilige omgeving creëert, waarin er veel geleerd wordt op je eigen tempo. Alles wordt goed uitgelegd en er wordt op een fijne manier naar het examen toegewerkt, waardoor je met zelfvertrouwen in de auto zit. Door Harry heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald! Daarom raad ik iedereen aan om te komen lessen bij Rijschool Harry van der Ploeg!

Daniëlle uit Dokkum

04-04-2023

Deze rijschool is zeker een aanrader, de aanwijzingen en de lessen worden aangepast op jouw tempo. Het was een hele fijne, leuke en leerzame ervaring. Door de rust en vertrouwen die ik van harry kreeg, ben ik geslaagd in de eerste keer!

Kim van As uit Dokkum

01-04-2023

Erg fijne en leerzame rijlessen gehad van Harry en Jelmer. Op mijn eigen tempo veel geleerd, waardoor ik in de eerste keer geslaagd ben. Ik zou iedereen aanraden om hier te leren rijden. Heel erg bedankt!

Thomas Nutma uit Dokkum

22-03-2023

Deze rijschool is zeker aan te raden. Ik heb bij Jelmer van der Ploeg binnen een jaar mijn rijbewijs gehaald in de 1e poging. Naast het feit dat de lessen kwalitatief zeer goed zijn is Jelmer ook nog een aardig en sociaal . In de rijlessen wordt er op jouw tempo instructies gegeven wat ik heel erg fijn vond. Hij probeert het maximale bij je naar boven te halen, dus deze rijschool verdient zeker een 5 sterren-review!

Renate Stielstra uit Dokkum

12-03-2023

Dankzij de leuke en leerzame lessen van Harry ben ik geslaagd voor het rijbewijs! Er wordt goed de tijd voor je genomen en de lessen zijn daardoor altijd vrij persoonlijk. Harry weet goed wat jij tijdens de lessen nodig hebt en hoe je het beste leert. Hierdoor is het zeker aan te bevelen om je aan te sluiten bij Rijschool v/d Ploeg. Heel erg bedankt voor alles!

Sybrand Nutma uit Dokkum

07-02-2023

Hele goeie Rij-instructeur, heel duidelijk, goeie communicatie en een sociale jongen. Heb een hele hoop geleerd en in 1 keer geslaagd. Raad iedereen deze rijschool aan.

Janneke uit Marrum

29-01-2023

Ik heb met veel plezier de lessen van jelmer mogen volgen. Alles wat je moet weten wordt duidelijk uitgelegd en in de praktijk geoefend, hierdoor krijg je steeds meer zelfvertrouwen achter het stuur. Door Jelmer was ik helemaal klaar voor het examen, en ben ik in één keer geslaagd ;) Naast de leerzame lessen, heb ik ook veel lol gehad!! Ik raad het iedereen aan om te komen lessen bij rijschool Harry vd Ploeg. Bedankt Jelmer!

Berend Jelle uit Reitsum

10-01-2023

Uitstekende rijlessen ervaren van Jelmer hij is een zeer geschikte rij instructeur, bedankt!!

Mirthe Nicolai uit Groningen

21-12-2022

Dankzij de leerzame en gezellige lessen van Harry ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik voelde mij erg op mijn gemak door Harry en kreeg door Harry ook steeds meer zelfvertrouwen in het rijden! Ik heb ontzettend veel mogen leren, maar daarnaast heb ik ook erg veel plezier gehad in het rijlessen. Harry bedankt voor alles! :)

Chris uit Dokkum

14-12-2022

Uitstekende lessen gehad van Jelmer waar veelvoudig alle punten waren behandeld! Dankzij de inzicht en begeleiding van Jelmer kon ik het rijbewijs in 1 keer halen. Heel erg bedankt!

Elena uit Dokkum

10-12-2022

Ik heb met heel veel plezier de lessen bij Harry gevolgd. Hij legde alles goed en duidelijk uit en de lessen waren goed gevuld. Het waren leuke, leerzame en gezellige lessen, en gelijk in 1x geslaagd. Ik raad Harry van harte aan als rijschool! :) Bedankt Harry :)

Finn de Jong uit Dokkum

09-12-2022

Top lessen gehad van jelmer erg efficiënt en duidelijk als iets fout ging werd het goed opgepakt en door fijne vent leuke tijd mee gehad!

Simon uit Dokkum

08-12-2022

Met veel plezier mijn rijlessen gevolgd bij Jelmer! Alle punten die in het praktijkexamen voorkwamen zijn veelvoudig behandeld, hierdoor heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald. Zeker een aanrader voor iedereen die wil beginnen met rijlessen!

Selma Hoogterp uit Dokkum

05-12-2022

Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald met dank aan Harry. Harry kijkt naar hoe je bent als persoon en wat je verbeter punten zijn en past dit in de rijlessen toe. Hierdoor waren het altijd gezellige en erg leerzame rijlessen ! Bedankt Harry!!

Thomas uit Dokkum

21-11-2022

Geweldig leuke tijd gehad met Jelmer in de auto! Gezellige en scherpe rij instructeur, keurig in 1x geslaagd bedankt! Team vd ploeg

Rianne uit Dokkum

19-11-2022

Ik wil Harry heel erg bedanken voor alle leerzame en leuke lessen! Veel mogen leren om nu in de praktijk te laten zien. Heel erg bedankt!!

Marten uit Driezum

18-11-2022

Dankzij veel prettige en leerzame lessen ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Tijdens de rijlessen wordt alles goed en duidelijk uitgelegd en is er altijd een fijne sfeer. Bedankt Jelmer en Harry.

Jesse uit Dokkum

06-11-2022

Dankzij de goede lessen van Harry ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik voelde mij ontzettend op mijn gemak door Harry omdat hij goed kan inschatten hoe iemand in elkaar zit. Harry blijft altijd rustig en legt alles duidelijk uit. "Zie deze les niet als een prestatie les" is wat Harry vaak tegen mij zei, het maakt niet uit of je fouten maakt daarvan leer je juist! Ontzettend bedankt Harry!

Wieger Jellema uit Burdaard

02-11-2022

Hele fijne en leerzame lessen gehad door Harry en Jelmer. Top rijschool

Jorn Troostheide uit Dokkum

21-10-2022

Ik wil Harry en ook Jelmer hierbij bedanken voor alle leerzame rijlessen. Het was altijd gezellig, maar het kon ook heel serieus zijn en daar heb ik heel veel aan gehad. Heb mij altijd op mijn gemak gevoeld in de auto en ik kijk terug op een hele mooie ervaring. Als je dit leest en twijfelt bij welke rijschool je wilt gaan beginnen dan raad ik jou hierbij sterk aan om bij rijschool Harry v/d Ploeg jouw rijbewijs te gaan halen.

Thimo Sijtsma uit Dokkum

12-10-2022

Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald en dit heb ik te danken aan de zeer leerzame lessen van Harry en Jelmer. In het begin had ik erg veel moeite met het autorijden, in het bijzonder met mijn kijkgedrag. Door het geduld en de vaktechnische kennis van de instructeurs heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald. Ik zou Autorijschool Harry van der Ploeg zeker aan iedereen aanbevelen!

Job uit Dokkum

03-09-2022

Toen ik bij Harry begon had ik erg veel moeite met het autorijden. Vooral het kijken was bij mij het probleem. Doordat Harry veel geduld had en het geen probleem vindt om dingen nog een keer uit te leggen, kon ik in een korte tijd snel beter worden. Hierdoor heb ik uiteindelijk mijn examen gehaald! "Fijn Harry, bedankt!".

Sibrich de Vries uit Dokkum

24-08-2022

Gisteren heb ik mijn rijbewijs gehaald en dat heb ik allemaal te danken aan Harry. Hij heeft het allerbeste met je voor, waardoor ik altijd met plezier mijn rijlessen beleefde. De rust, duidelijkheid en eerlijkheid maken hem een goede instructeur, die ook altijd plezier in het vak heeft. De lessen eindigen altijd positief waardoor je ook altijd met een goed gevoel de auto weer uitstapt. Al met al kijk ik heel erg positief terug op mijn rijlessen! Tige tank, Harry!

Famke uit Dokkum

26-07-2022

Zelf heb ik les gereden bij Harry en ik heb het altijd enorm naar mijn zin gehad. Harry is een sociale man die precies weet wat een kandidaat nodig heeft. Hij heeft het beste met je voor, stelt je op je gemak en blijft altijd rustig. Bedankt voor de leuke en leerzame lessen Harry!

esmay uit dokkum

26-07-2022

ik heb laatst mijn rijbewijs gehaald met hulp van Harry. doordat harry niet alleen naar de rijlessen zelf kijkt maar ook naar de persoon, wist harry er voor te zorgen dat ik in 1 keer mijn rijbewijs heb gehaald. een echte aanrader. bedankt harry!

Remco uit Dokkum

16-07-2022

Rijschool Harry van der Ploeg is een enorm leuke rijschool. Is super gezellig en ik heb er veel geleerd. Het zijn erg fijne rijinstructeurs om naast je te hebben, ze stellen je goed op je gemak. Harry en Jelmer zijn beide hele fijne en rustige rijinstructeurs waar ik super veel van geleerd heb. Ze hebben me erg goed voorbereid en heb het daardoor in de eerste keer kunnen halen. Enorm bedankt voor alles!

Wybe Feenstra uit Dokkum

16-07-2022

Ik heb hier laatst mijn rijbewijs gehaald en had geen betere instructeur dan Harry kunnen wensen. Hij legt alles goed uit en als jij naar hem luistert heb je je rijbewijs in no-time. Ben super tevreden over de rijschool en kijk op een leuke tijd terug.

Ryanne uit Ferwert

15-07-2022

1 ding is zeker, bij Harry zit je goed. De manier van leren is super fijn omdat er naar de persoon zelf wordt gekeken. De adviezen zijn altijd goed en de manier van leren leert jou om goed auto te gaan kunnen rijden. Er is veel geduld en en je wordt op een goede manier gepusht om je rijbewijs te halen. Harry is eerlijk en direct en dat maakt hem zo goed!

Adriana Visser uit Anjum

03-07-2022

Doordat mijn zus bij Harry van der Ploeg heeft gereden en een zeer goeie ervaring heeft gehad ben ik dat ook gaan doen. Van Karel heb ik zeer gezellige en leerzame lessen gehad. Karel heeft mij veel vertrouwen gegeven in mijn rij skills, hierdoor heb ik mijn rijbewijs in de eerste keer gehaald :) Bedankt Karel!

Femke uit Metslawier

03-07-2022

Ik heb met veel plezier rijles mogen volgen bij Karel. Doordat hij goed keek naar wat ik nodig had en op welk tempo ik alles kon aanleren heb ik vrij vlot en in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!

Maureen uit Dokkum

30-06-2022

Ik heb de rijlessen bij Harry erg prettig ervaren. Super fijne begeleiding en hele leerzame lessen. De manier waarop hij les gaf vond ik super fijn. Hierdoor ben ik met goede voorbereiding het praktijkexamen in gegaan. Bedankt Harry

Amy uit Dokkum

27-06-2022

Ik heb erg veel leuke en en leerzame lessen gehad met Harry. In het begin vond ik het allemaal erg lastig, maar Harry is erg geduldig en heeft me er goed door heen geholpen met als resultaat dat ik mijn rijbewijs in de eerste keer heb gehaald! Super tevreden en Harry hartstikke bedankt!!

Richard Ensing uit Dokkum

25-06-2022

Laat ik beginnen met, bedankt Harry! Wat zijn de rijlessen mij goed bevallen. Met een grote glimlach kijk ik terug op de rijlessen. Harry is erg goed in zijn beroep en dat zie je terug in de lessen. Hij zorgt ervoor dat jij je op je gemak voelt achter het stuur, legt de punten stap voor stap uit en gooit je ook wel in het diepe, maar dat is alleen maar goed. Het komt erop neer dat Harry zijn leerlingen goed kan lezen en daardoor de lessen zo kan invullen dat jij er echt van leert. En natuurlijk is er ook tijd voor humor tijdens de lessen. Met de fijne sfeer in de auto en de leerzame lessen heeft Harry mij goed kunnen voorbereiden op het praktijkexamen en dus ben ik in de eerste keer geslaagd! Voor een ieder die graag wil beginnen met rijlessen, dan ben je bij autorijschool Harry v/d Ploeg zeker aan het goede adres!

Danique uit Dokkum

23-05-2022

Ik heb erg veel leuke, leerzame en goede rijlessen gehad bij Harry! Ik had aardig wat moeite met lessen, maar daar ging Harry erg geduldig en goed mee om, wat erin resulteerde dat ik mijn rijbewijs in één keer heb mogen halen! Harry’s eerlijkheid, geduldige instelling en deskundigheid is een goed recept voor het halen van een rijbewijs, heb ik ondervonden!

Regina uit Dokkum

05-05-2022

Ik heb veel geleerd om bij Harry praktijk te lopen. Nadat we alles goed hebben nagelopen en hebben doorgenomen. Heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Dit kwam dus vooral ook door de voorbereidingen die we hebben gedaan tijdens de rijlessen. Ik heb veel geleerd, bedankt Harry!

Hylcardo uit Dokkum

24-04-2022

Ik ben erg blij dat bij Harry heb mogen lesrijden. De lessen waren top! De manier waarop Harry werkt vond ik heel erg fijn en leerzaam. Door de lessen van Harry ging ik goed voorbereid het praktijkexamen in. Een aanrader voor iedereen die wil beginnen met lesrijden!

Theanne uit Dokkum

21-03-2022

Ik vond de lessen bij Harry erg prettig. Ik ging altijd met plezier naar de rijlessen. Harry blijft altijd rustig en hij legt alles goed uit. Wanneer je iets niet goed beheerst, ga je hiermee oefenen totdat het je lukt. Harry heeft precies in de gaten waar je goed in bent en waar je nog wat extra in moet oefenen. Hij laat je ook pas deelnemen aan het examen wanneer hij denkt dat je er echt klaar voor bent. Ben je opzoek naar een goede en rustige instructeur, dan moet je bij Harry zijn! Bedankt Harry!

Sanne uit Dokkum

21-03-2022

Super goede rijschool! Ik ging met plezier naar de lessen. De lessen waren gezellig maar zeker ook heel leerzaam. Harry heeft veel geduld en neemt de tijd om iets uit te leggen. Na de les bespreek je hoe het is gegaan, en waar je de volgende keer op moet focussen, hierdoor krijg je goed inzicht in hoe je rijdt. Kortgeleden heb ik mijn rijbewijs bij Harry gehaald, en ik ga nu ook met veel plezier en zelfvertrouwen de weg op. Ik zou het zeker aanraden om bij Harry te rijden!

Sem uit Holwerd

20-03-2022

Nadat ik voor het eerst was gezakt voor mijn rijbewijs was ik mijn vertrouwen bij het autorijden kwijt. Toen besloot ik met mijn ouders dat ik rijlessen wou krijgen van iemand die mij een zeker gevoel kon geven in de auto. Met behulp van een collega van mijn vader en nog wat mensen kwamen we bij de naam Harry van der Ploeg. Hij hielp mij met mijn faalangst en werd ik langzamerhand ook zekerder tijdens het rijden. Nu heb ik mijn rijbewijs gehaald en heb ik er gewoon zin in om te gaan rijden Harry, bedankt!

Helena uit Dokkum

20-03-2022

Heel fijne overzichtelijke rijlessen. Ik ging altijd met veel plezier naar de rijlessen en leerde ook elke keer weer wat nieuws. Harry is fijn om als rij instructeur te hebben. Hij legt alles goed uit en het is dan ook elke keer weer gezellig. Harry, bedankt voor de fijne lessen en de vele dingen die ik van je heb geleerd!

Anke

14-02-2022

Een heel fijne rijschool! Ik heb kort geleden mijn rijbewijs bij Harry gehaald, en ben met veel plezier naar alle lessen gegaan. Hij blijft altijd rustig en neemt goed de tijd voor al zijn leerlingen.

Bedankt Harry !

Tigo van Zwet

12-04-2021

Persoonlijk zou ik iedereen aanraden om rijles te volgen bij autorijschool Harry van der Ploeg. De lessen zijn altijd goed bevallen, op zowel het gebied van sociale interactie als het aanleren/bijspijkeren van de rijvaardigheid.

Harry legt de lat erg hoog voor de lesrijder, waardoor je met zekerheid je examen ingaat. Alles wordt vaak genoeg en in detail behandeld. Tijdens de lessen analyseert hij je rijgedrag en past zijn lessen en tips hierop aan. Uiteindelijk krijg je een rijstijl die helemaal bij je past en waar je je goed bij voelt.

Harry’s motivatie om jou te slagen heeft een positief effect op je eigen motivatie. Een man met passie voor het vak en als hij denkt dat je klaar bent voor je examen, dan ben je dat ook.

Richard

12-09-2020

Toen ik bij een andere instructeur niet verder kon omdat hij ziek raakte, heeft Harry mij onmiddellijk verzekerd dat ik bij hem terecht kon. Ik dacht dat ik al vrij goed kon rijden, maar Harry heeft mij nog ontzettend veel geleerd. Het is altijd gezellig met hem in de auto, maar ook erg leerzaam. Harry weet alles rustig en duidelijk uit te leggen, en hij weet precies wat er van je verwacht wordt bij een praktijkexamen. Ik ben, net als veel anderen, dankzij hem in 1x geslaagd. Harry, nogmaals ontzettend bedankt!

herman

06-09-2019

Bij de rijlessen van Harry was het altijd hartstikke gezellig, maar het was ook zeker leerzaam en serieus, ik heb heel veel genoten van de rijlessen en is zeker weten aan te raden voor wie zijn rijbewijs op een leuke en serieuze manier wil halen!

Bedankt voor alles!

Daniël Tol

18-10-2018

Ik ben bij Harry komen lessen nadat ik het plezier in het rijden bij mijn vorige rijschool was verloren. Ik zag op tegen het lessen en had er eigenlijk helemaal geen zin meer in. Harry heeft mij toen erg goed ontvangen en mij het plezier weer teruggeven. Dit was voor mij erg belangrijk. Ik was weer bereid om te leren en ben toen met volle vaart richting het examen gegaan!

Harry neemt de tijd voor je. Na het lessen heb je allemaal situatiebesprekingen waar je inzicht krijgt in je eigen rijgedrag, met dit inzicht maak je grote stappen. Daarnaast heb ik de sfeer in de auto erg prettig ervaren! Dit maakt het leren autorijden vele malen leuker.

Al dit heeft geresulteerd in een goede balans op de weg, ik ben in 1x geslaagd voor mijn examen en voel me erg zelfverzekerd in de auto. Harry, nogmaals super bedankt!

Lisa Nobel

07-04-2017

Bedankt voor de leuke leerzame lessen.
Ik heb met veel plezier bij Harry gereden en ben gisteren in de 1 keer geslaagd

Ruben Elzinga

28-04-2016

Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald. De lessen waren altijd heel afwisselend en vaak niet hetzelfde. Dit zorgde elke les weer voor verassingen. We zijn veel verschillende situaties tegen gekomen en hebben veel verschillende routes gereden. Dit zorgde voor genoeg uitdaging waardoor ik elke les wel weer iets leerde. De lessen zelf waren vaak heel gezellig en snel om. Op momenten dat het nodig was, gaf Harry aan dat ik de auto even moest parkeren, en bespraken we hoe ik iets had gedaan en eventueel verbeteren kon. Zo kreeg ik inzicht van wat ik goed en fout deed, en genoeg motivatie om door te gaan. Harry bleef altijd rustig en was duidelijk in wat er moest gebeuren. Als iets goed ging gaf hij dat ook aan, dit geeft je natuurlijk een goed gevoel en bleef het rijden leuk! Wanneer je iets wilde herhalen kon je dit gewoon aangeven en deden we dat, want dat is bij Harry geen probleem.

Kortom: Rijden bij Harry is heel leerzaam en leuk, een echte aanrader dus!

Nogmaals bedankt Harry!!

Geert Houtstra

07-04-2015

7 april 2015 was de dag dat ik voor mijn praktijkexamen moest verschijnen bij de vernieuwde CBR locatie te Leeuwarden.

Dit allemaal mogelijk door de leuke, leerzame lessen van Harry. Altijd in voor een grapje, maar op z’n tijd ook uiterst serieus. Daar zat een zeer goede afwisseling in. Als het even niet ging, dan hadden we het er even over, om vervolgens weer met frisse moed de weg op te gaan. Harry zijn lessen hebben mij geleerd veilig en zorgvuldig het verkeer te leren kennen en er deel van uit te maken. Dit proces verliep uitstekend en heb veel kunnen leren tijdens de lessen. Ik kijk met veel plezier terug aan de deze periode en sluit hiermee weer een boek. Bedankt voor alles Harry!

Gr. Geert

Hessel Woelinga

03-02-2014

Vandaag heb ik bij de eerste poging direct mijn praktijk examen gehaald. Dit is volledig te danken aan de goede voorbereiding van Harry. Ik kijk tevreden terug op mijn lestijd. Door de goede, duidelijke en vooral persoonlijke lessen van Harry kon ik in mijn eigen tempo het hele rijden onder de knie krijgen. Hiervoor veel dank!

Michiel Regnerus

19-06-2013

Vorige week geslaagd bij Harry. Ben er superblij mee! Harry is een hele rustige “coach”. Als je het niet snapt, wil Harry het wel 10x voor je uitleggen en als het niet lukt, probeert Harry het gewoon op een andere manier. Harry gaat ook net zolang door totdat het lukt! Daarnaast is het altijd supergezellig in de auto en is er altijd ruimte voor een grapje hier en daar.

Harry, bedankt voor alles!!