Over ons

Harry van der Ploeg

Harry van der Ploeg

Rijinstructeur & eigenaar

Mijn naam is Harry van der Ploeg en sinds 2011 ben ik de trotse eigenaar van Autorijschool Harry v/d Ploeg. Lesgeven is echt mijn passie en het geeft mij elke keer enorm veel voldoening om voor mijn kandidaten een passende leerlijn te vinden waarmee ze een positief resultaat halen. Door mijn enthousiaste verhalen is Jelmer (onze zoon) afgelopen november begonnen met een opleiding tot autorijinstructeur en binnenkort mogen we ook hem verwelkomen als collega.

0629325100

Karel Breteler

Karel Breteler

Rijinstructeur

Mijn naam is Karel Breteler, ik ben rijinstructeur en heb me gespecialiseerd in cursisten met autisme en/of faalangst. Ik ben instructeur geworden omdat ik hierbij veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid heb. Het mooie aan mijn vak vind ik het coachen van leerlingen en het zien van de persoonlijke groei die ze doormaken tijdens de opleiding.

0629918593

Jelmer van der Ploeg

Jelmer van der Ploeg

Rijinstructeur

Mijn naam is Jelmer, 23 jaar oud en ik kom uit Dokkum. Na mijn hbo-opleiding ben ik begonnen als IT Consultant bij een hoveniersbedrijf. Als zoon van een rijinstructeur had ik eerst geen binding met het vak, ik vond het maar niks. In november 2021 kwam daar langzaam verandering in, want ik was op zoek naar meer uitdaging naast mijn andere baan en kwam op het idee om de opleiding tot rijinstructeur te volgen. Inmiddels ben ik parttime 'by heit' de zaak ingerold. Het mooie aan het vak vind ik de vrijheid die je hebt. Daarnaast vind ik het leuk om met jongeren te werken en geeft het mij veel voldoening om iemand iets te leren. Wie weet tot ziens in de lesauto!

0636528321