Praktijkervaringen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

 1. Jelger Arjaans

  Ik wil Harry heel erg bedanken voor de lessen. Ondanks de coronaperiode heb ik genoten van alle lessen. Harry wist mij veel rust te brengen achter het stuur waardoor de lessen, en uiteindelijk het afrijden, soepel verliepen.

 2. brent sijtsma

  Harry bedankt voor de mooie en leuke lessen. Ik heb veel geleerd en veel informatie gekregen die mij goed hebben geholpen. Harry is een zeer fanatieke rij instructeur en kent zijn vak goed. Dit heeft mij veel geholpen ook is Harry duidelijk met vertellen en uitleggen. nogmaals bedankt voor de leuke tijd en ik kan nu mooi genieten van mijn rijbewijs.

 3. Remco Fennema

  Ik heb heel erg genoten van alle lessen. Vanaf het begin had ik een heel vertrouwd en aangenaam gevoel bij Harry. TIjdens de lessen was het altijd heel erg gezellig en was Harry altijd in voor een babbeltje. Harry begeleidt op een rusitge en duidelijke manier, waardoor je als leerling zijnde altijd weet wat er van je verwacht wordt. Daarbij straalt Harry heel veel rust uit naar de leerling en geeft de leerling enorm veel vertrouwen.
  Harry, bedankt voor alle leerzame, maar vooral ook leuke en gezellige lessen!

 4. John van Dijk

  Wat is het ook een beste man die Harry! Met een mooi pakket van 30 lessen en een examen heeft Harry het voor elkaar gekregen om mij in 1 keer te laten slagen. Nu kan ik mooi genieten van mijn vakantie!

 5. Rick Bergsma

  Rijlessen bij Harry heb ik erg plezierig gevonden, Harry weet op een persoonlijke en en rustige manier les te geven. Hierom zou ik iedereen aanraden om hier rijlessen te volgen! Harry heel erg bedankt voor de leuke lessen!

 6. Klaske Wassenaar

  Eindelijk is mijn rijbewijs binnen. Het heeft even geduurd doordat de rijlessen door corona meerdere keren stillagen, maar hij is er!
  Dat is allemaal te danken aan Harry, hij bleef altijd positief. Tijdens de lessen bleef hij altijd rustig en er werd regelmatig een grapje gemaakt wat zorgde voor een luchtige sfeer. Daarnaast is Harry heel duidelijk over wat er goed gaat en wat er nog beter kan. Hij stelt de tips die hij geeft hier ook op af en dat helpt je enorm bij het leren rijden.
  Bedankt Harry, voor alle leuke en gezellige rijlessen!

 7. Ilse Albers

  Ik heb altijd erg genoten van de rijlessen met Harry. Het is fijn dat hij je altijd op je gemak weet te stellen, en z’n vertrouwen in je weet uit te spreken. Naast dat de lessen erg gezellig zijn, zijn ze ook erg leerzaam en duidelijk.

  Bedankt voor alles Harry!!

 8. Marrit Roorda

  Harry is een zeer gedreven rij instructeur! Ik heb altijd met veel plezier in de auto bij hem gezeten en ontzettend veel geleerd. Hij blijft altijd rustig en altijd in voor een grapje. Hij stelt je op je gemak en geeft goede tips bij het autorijden. Een echte aanrader! Onzettend bedankt voor de leuke lessen Harry!

 9. Tigo van Zwet

  Persoonlijk zou ik iedereen aanraden om rijles te volgen bij autorijschool Harry van der Ploeg. De lessen zijn altijd goed bevallen, op zowel het gebied van sociale interactie als het aanleren/bijspijkeren van de rijvaardigheid.

  Harry legt de lat erg hoog voor de lesrijder, waardoor je met zekerheid je examen ingaat. Alles wordt vaak genoeg en in detail behandeld. Tijdens de lessen analyseert hij je rijgedrag en past zijn lessen en tips hierop aan. Uiteindelijk krijg je een rijstijl die helemaal bij je past en waar je je goed bij voelt.

  Harry’s motivatie om jou te slagen heeft een positief effect op je eigen motivatie. Een man met passie voor het vak en als hij denkt dat je klaar bent voor je examen, dan ben je dat ook.

 10. Chantal

  Ik heb genoten van de rijlessen van Harry. Hij is duidelijk, geduldig en gezellig. Ook heeft hij mij veel geleerd en daar ben ik erg dankbaar voor. Harry weet wanneer de kandidaat klaar is voor een rijexamen en wil niets liever dan dat zijn kandidaten slagen.

  Harry, hartstikke bedankt!

 11. Esther van Dekken

  Harry, een empatisch en meegaande rij-instructeur neemt je mee in een leerzaam traject. Harry weet een kandidaat in te schatten, biedt persoonsgebonden lessen, zorgt én straalt rust uit, is geduldig, gedreven en heeft mij door zijn fijne en eerlijke benadering de finishlijn laten behalen. Met behulp van zijn gezelligheid, positiviteit, motivatie, gedrevenheid, flexibiliteit (ook in tijden van Corona) en nauwkeurige feedback heb ik mijn roze pasje in één keer weten te halen. Ontzettend dankbaar ben ik voor dit leerproces en de ontwikkelingen die ik heb mogen maken. Harry, heel erg bedankt!

 12. Janiek

  Ik heb het rijlessen met Harry heel positief ervaren! Hij kijkt naar wat er bij jou persoonlijk nog verbeterd kan worden en geeft daar op een goede manier tips over. Daarnaast is het altijd gezellig in de auto wat er voor heeft gezorgd dat ik nooit met tegenzin een les in ging. Bedankt Harry! 🙂

 13. Bas van der Kooi

  De lessen bij Harry waren elke keer een feestje. De rijopleiding is heel persoonlijk en Harry is bijna nog fanatieker en gemotiveerder om de kandidaat te laten slagen, dan de kandidaat zelf. Ontzettend fijn om zo’n iemand naast je te hebben tijdens het rijden. Harry brengt rust in de auto en je voelt je op je gemak. Hij benadert je eerlijk, door altijd nauwkeurige feedback te geven en neemt ruim de tijd om alles rustig uit te leggen.

  Iedereen had mij al getipt om bij Harry te gaan rijden en dit is niet voor niets. Als je alle tips goed opvolgt, haal je gegarandeerd je rijbewijs in 1x. Ontzettend bedankt voor alle lessen Harry!

 14. Justin Boelens

  de rijlessen met Harry waren altijd leuk. Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens de lessen, Harry zag ook altijd gelijk wat beter kon. Harry neemt de tijd voor jou om alles zo goed mogelijk uit te leggen.

  bedankt Harry voor de leuke en leerzame lessen!
  groetjes Justin

 15. Simon Korporaal

  Harry is een persoon die echt de tijd voor je neemt. Hij ziet al snel wat de verbeterpunten zijn en gaat hier grondig mee om. De manier waarop hij je mee kan nemen in zijn manier van denken en rijden is ontzettend leerzaam. Het is een erg persoonlijk traject dat kundig bijgehouden wordt en erop toegespitst is om je zo snel mogelijk te laten slagen.

  Harry ik wil jou ontzettend bedanken voor de “heropvoed” cursus die je mij hebt gegeven. Dankzij jouw oplettendheid en positiviteit heb ik het kunnen halen. Al het goeds toegewenst voor de toekomst! Bedankt.

 16. Esmee

  Ik heb de rijlessen met Harry altijd als super gezellig en leerzaam ervaren. Harry neemt de tijd, blijft altijd rustig en legt alles goed en duidelijk uit. Bedankt voor alles Harry!

 17. Nicole

  De rijlessen van Harry waren altijd heel gezellig en leerzaam. Harry is een rustige rij instructeur die alle tijd neemt om jouw op de juiste weg naar je examen te krijgen. Harry neemt achteraf altijd alles nog even door en wijst jouw op de punten die, die rijles even wat minder gingen. Hij noteert altijd alles en weet daarom altijd wat jouw mindere punten zijn.
  Harry nogmaals bedankt voor de leuke leerzame rijlessen.
  groetjes,
  Nicole

 18. Anouk

  Bedankt voor alle leuke lessen! was altijd heel erg gezellig met Harry! veel ervaring op gedaan 🙂

 19. Sem Kole

  Met veel plezier rijles gehad bij Harry, ondanks corona alsnog zeer vlot mijn rijbewijs in 1x gehaald! Erg leerzame lessen gehad.

  Bedankt Harry!

 20. Richard

  Toen ik bij een andere instructeur niet verder kon omdat hij ziek raakte, heeft Harry mij onmiddellijk verzekerd dat ik bij hem terecht kon. Ik dacht dat ik al vrij goed kon rijden, maar Harry heeft mij nog ontzettend veel geleerd. Het is altijd gezellig met hem in de auto, maar ook erg leerzaam. Harry weet alles rustig en duidelijk uit te leggen, en hij weet precies wat er van je verwacht wordt bij een praktijkexamen. Ik ben, net als veel anderen, dankzij hem in 1x geslaagd. Harry, nogmaals ontzettend bedankt!

 21. Thirza van der heide

  De lessen bij harry waren super leerzaam en leuk. En hij legt alles goed uit, en geeft de tijd om alles onder de knie te krijgen.. en harry berieidt je goed voor op het examen, daardoor heb ik het in 1 keer gehaald .

 22. jilke

  De rijlessen van Harry waren super goed! Harry bleef altijd heel rustig en legde alles goed uit. Ik kon mezelf geen beter rij instructeur wensen. Harry heeft me goed voorbereid op het praktijkexamen en daardoor heb ik het ook in 1 keer gehaald. Bedankt Harry!

 23. Floris

  De rijlessen bij Harry waren altijd erg leerzaam en gezellig. Harry doet er alles aan om je te helpen om een betere bestuurder te worden.
  Wanneer ik een fout maakte gingen we altijd de situatie even doornemen, om te achterhalen waar de fout lag en hoe ik hier de volgende keer het beste mee om kon gaan. Dit heeft mij erg geholpen.
  Harry is een uitstekende rijinstructeur.
  Heel erg bedankt Harry. 🙂

 24. Willem Ludema

  Zeer ervaren rijschool met humor, heb het altijd erg leuk gevonden om met Harry door de straten van Leeuwarden te touren.
  Het was één grote ontdekkingsreis we leerden altijd wel wat.
  Toen ik voor het examen moest hoefte ik nergens meer bang voor te zijn want Harry had me alles goed geleerd.

  25-06-2020

 25. Indira

  De rijlessen bij Harry heb ik niet alleen als erg leerzaam ervaren , maar ook als erg gezellig. Wat heel fijn is, is dat hij je goed leert kennen en daarom je uitleg krijgt, op een manier dat het beste bij je past. Hij stuurt je ook niet zomaar het examen in als je er nog niet klaar voor bent en daarom heb ik het in 1 x gehaald. Kortom als je besluit bij Harry te gaan lessen , krijg je geen spijt. Harry , erg bedankt ! Groeten Indira

 26. Chinouk Weststrate

  Ik ben in 2019 begonnen met de autorijlessen bij Harryvanderploeg, de lessen waren ontzettend goed en duidelijk, er wordt veel aandacht besteed aan het inzicht waar ik nogal eens wat moeite mee had, les op maat. Ik ben afgelopen week geslaagd en heb de lessen met plezier ervaren. Groetjes Chinouk

 27. Rick van der Meer

  De lessen met Harry waren altijd erg leerzaam en ook zeer gezellig! Harry blijft bij alle omstandigheden erg rustig, ook bij ingrepen. Harry neemt de tijd om je te leren kennen en om daarop in te spelen met hoe jij de uitleg het beste kunt krijgen. De uitleg was dan ook altijd zeer duidelijk en als er vragen waren kon je die gelijk stellen. Hier kreeg je dan ook altijd een heel duidelijk en uitgebreid antwoord op. Ook ik, net zoals al vele anderen voor mij, ben in 1 keer geslaagd. Ik raad iedereen daarom ook aan om bij Harry de lessen te volgen, een keuze waar je geen spijt van zal krijgen! Harry, nogmaals bedankt!

 28. Melanie Buwalda

  Het lessen bij Harry is zeer leerzaam maar ook gezellig. Harry blijft altijd rustig, kan alles goed en duidelijk uitleggen en houdt rekening met je eigen karakter. Nadat we weer mochten rijden na de coronacrisis is Harry er in geslaagd om mij binnen een week examen te laten doen. En het resultaat was: geslaagd.

 29. Sanne

  De rijlessen bij Harry waren altijd erg leerzaam. Harry neemt echt de tijd voor je en blijft altijd rustig. Dat werkte voor mij erg positief. Daarnaast geeft Harry je veel tips en legt het goed uit. Maar het is vooral ook een gezellige rij instructeur en dat is ook zeker belangrijk!

 30. Eline Hoekstra

  Elke rijles is bij Harry leerzaam en gezellig. Harry neemt de tijd, legt erg goed en duidelijk uit, met behulp van middelen die voor jou werken, maar vooral belangrijk; Harry blijft rustig. Er wordt echt de tijd genomen voor elke rijles en daarna een persoonlijke benadering.
  Omdat ik echt klaar was om examen te gaan doen, ben ik in 1 keer geslaagd.
  Super bedankt!

 31. Marilène

  Ik heb de lessen altijd als leuk en leerzaam ervaren. Naarmate de lessen vorderen, wordt het leren autorijden en alles wat daarbij komt kijken steeds meer een persoonlijk traject. Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd. Lessen bij Harry is daarom zeker een aanrader. Nogmaals bedankt!

 32. Marit

  De rijlessen bij Harry waren altijd erg leerzaam en gezellig. Harry neemt voor alles goed de tijd, en legt alles duidelijk uit. Ik heb altijd met veel plezier de rijlessen bij Harry gevolgd.
  Dankzij de persoonlijke benadering van de rijlessen, ben ik in één keer geslaagd!

  Bedankt Harry!

 33. Marrit de Jong

  Ik heb de rijlessen altijd als erg gezellig en leerzaam ervaren. Harry is een fijne instructeur. Hij blijft altijd rustig en legt dingen graag nog eens voor je uit. Dankzij deze fijne lessen heb ik mijn rijbewijs in de eerste poging behaald! Ik raad deze rijschool dan ook ten zeerste aan! 🙂

 34. Lieke

  Op advies van mijn twee broers ben ik ook bij Harry gaan rijden en van die keuze heb ik geen spijt! Na alle gezellige en leerzame lessen, heb ook ik mijn rijbewijs gehaald. Harry is geduldig en blijft altijd rustig. De lessen zijn serieus en leerzaam, maar ook altijd gezellig!
  Harry bedankt! 🙂

 35. Lilian Jansma

  Harry is een hele rustige rij-instructeur, hij blijft rustig en wil alles wel 100 keer uitleggen als dat nodig is. Meestal is dit niet het geval want Harry is erg duidelijk en biedt erg veel herhaling en daardoor wordt het autorijden een automatisme.
  Harry heeft een duidelijke opbouw in zijn lessen en geeft erg veel vertrouwen. Als Harry denk dat je iets kunt laat hij je dit doen en onder goede begeleiding lukt dit ook vrijwel altijd. Ik heb de rijlessen altijd erg leerzaam, leuk en gezellig gevonden.

  BEDANKT Harry!

 36. Afke De bruin

  Ik vond het geweldig om bij Harry te rijden, hij heeft mij veel geleerd in een hele korte tijd en ben met vlag en wimpel geslaagd !😊 heel er blij !

 37. Janna

  Geduldig, gezellig en gewoon een hele goede instructeur: Harry is het allemaal. Hij zorgde ervoor dat ik klaar was voor mijn examen en dat ik er daadwerkelijk ook een beetje vertrouwen in had. Verder beloofde hij, al rijdend op de Centrale As en met prachtig gekleurde wolken in de lucht, dat ik het ging halen . En jawel… het is gelukt!

  Bedankt Harry 🙂

 38. Sterre

  De rijlessen bij Harry heb ik zeer positief ervaren! Harry legt goed uit en is erg geduldig, ik heb heel veel bij hem geleerd en had hierdoor een goede voorbereiding op mijn praktijkexamen. Verder is er een gezellige sfeer tijdens de lessen.
  Bedankt Harry!

 39. Sannah

  Rijles bij Harry is super leerzaam en ook heel gezellig. Hij stelt je erg op je gemak. Ook al waren de lessen soms moeilijk, Harry heeft geduld en probeert je zo goed mogelijk te helpen. Ik vond de rijlessen super leuk!

  Bedankt Harry!

 40. Lissa

  Dankzij Harry zijn lessen ben ik in 1x geslaagd voor het examen! Harry zijn lessen waren top. Hij blijft altijd rustig en legt alles duidelijk uit. Je wordt ook goed voorbereid voor het examen. En in de auto was het ook altijd gezellig, en als het moest was hij serieus. Ik wil iedereen aanraden om bij Harry te gaan lessen.

  Harry nogmaals bedankt voor alles!

 41. Anna

  Harry is een geduldige en gezellige instructeur die precies weet wat zijn leerlingen nodig hebben, de lessen waren super leerzaam, de sfeer was altijd leuk en rustig. Ik heb erg genoten van mijn lessen en Harry is een echte aanrader!

 42. herman

  Bij de rijlessen van Harry was het altijd hartstikke gezellig, maar het was ook zeker leerzaam en serieus, ik heb heel veel genoten van de rijlessen en is zeker weten aan te raden voor wie zijn rijbewijs op een leuke en serieuze manier wil halen!

  Bedankt voor alles!

 43. Ingrid

  Ik heb de weg naar het rijbewijs bij Harry als super fijn ervaren! Door de duidelijke uitleg, herhalingen indien nodig en de ontspannen, gezellige sfeer in de lesauto.
  Heel erg bedankt!

 44. Eline

  De rijlessen bij Harry waren altijd super gezellig! Tijdens de lessen heb ik veel geleerd, Harry is heel rustig en geduldig waardoor ik me heel erg op mn gemak voelde. Harry is zeker een aanrader!

  Nogmaals bedankt voor alles Harry!

 45. Anky van der Veen

  Rijles volgen bij Harry is super gezellig en erg leerzaam! Harry is een erg duidelijke en rustige instructeur die weet waar hij het over heeft, echt een aanrader! Ik heh in elke les weer veel geleerd!

 46. Nienke Akkerman

  Harry is erg geschikt. Hij is heel rustig en kan duidelijke uitleg geven. Ik raad iedereen aan om bij Harry te gaan rijden, ik heb de lessen als erg fijn ervaren. Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Bedankt voor alles Harry!

 47. Tineke

  De lessen waren altijd erg leerzaam en gezellig want harry houd wel van een praatje maar harry was dan ook weer gauw serieus als dat nodig was. Ik heb veel geleerd en vond elke les wel weer een uitdaging!
  Bedankt harry voor de leuke lessen!!

 48. Jens

  Ik heb het afgelopen half jaar ontzettend veel plezier gehad in het les rijden. Dit door de fijne sfeer in de auto. De lessen waren gezellig, maar ook erg leerzaam. Harry is erg geschikt zijn rustige uitstraling en de duidelijke uitleg. Dit was iets wat ik heel fijn vond in de auto. Bedankt voor alles Harry!

 49. Doety

  Ik heb altijd met veel plezier bij Harry gereden. De lessen waren leerzaam, maar ook gezellig. Harry legt duidelijk en rustig uit, wat erg fijn is.
  Heel erg bedankt Harry!

 50. Simone

  23 mei heb ik mijn rijbewijs in de eerste keer gehaald, dit dankzij de goede en gezellige lessen en mijn TTT, op aanraden van Harry. To the point, duidelijk en toch altijd gezellig! Zeker een aanrader om hier te rijden!

  Bedankt voor alles Harry!

 51. Damon

  Vandaag mijn examen in 1 keer gehaald. Heel erg bedankt voor de top lessen Harry!!!
  Altijd duidelijk en to the point in de lessen, maar een grapje tussendoor kan ook altijd.

  Nog maals heel erg bedankt Harry!

 52. Egbert

  Ik heb heel veel plezier en leuke praatjes in de auto gehad. Verders houd Harry dus wel van een babbel maar blijft hij wel serieus wanneer dat moet en legt hij alles heel goed uit. Ik keek nooit op tegen een les en raad het zeker aan om hier te gaan lessen.

  Nogmaals heel erg bedank!

 53. Christiaan

  Ik heb altijd erg genoten van de lessen met Harry. Hij zorgt ervoor dat je op een fijne en persoonlijke manier leert autorijden. Zeker een aanrader om bij hem te lessen. Bedankt Harry!

 54. Hanna

  Ik heb altijd met veel plezier rijlessen gevolgd bij Harry! De lessen zijn erg leerzaam en daarnaast gezellig, wat zorgt voor een leuke sfeer!

  Bedankt voor alles!

 55. Liza

  Ik heb het autorijden op een heel fijne manier geleerd bij Harry. Er zat een goede opbouw in de lessen, en alles werd duidelijk en rustig uitgelegd. Je had dus veel aan de lessen, maar daarnaast was er ook altijd een goede en gezellige sfeer in de auto. Zeker een aanrader!

 56. Elina

  Ik heb veel gehad aan de rustige en goede begeleiding! De lessen waren informatief maar ook zeker gezellig.
  Heel erg bedankt Harry!

 57. Claudia

  Ik heb de lessen bij Harry altijd met plezier gevolgd. Het was altijd gezellig in de auto en daarnaast leer je in een les erg veel. Ik heb me altijd veilig gevoeld in de auto met Harry ernaast en ben blij dat ik deze leuke tijd met mijn rijbewijs heb af kunnen sluiten.

 58. Marije Procee

  Hele fijne tijd bij Harry gehad. Goede lessen en altijd in voor een grapje, waardoor je in hele fijne sfeer aan het leren bent. Dankje Harry!

 59. Auke Pietersma

  Harry is een uitstekende leermeester met veel geduld en hij geeft altijd advies waar je echt iets aan hebt.
  Hij heeft mij en mijn 2 broers aan het rijbewijs geholpen en ik heb een goede tijd gehad.

  Nogmaals bedankt Harry

 60. Julia

  De lessen waren ontzettend leuk en leerzaam. Harry is rustige en gezellige rij-instructeur waar ik veel van geleerd heb!
  Harry heel erg bedankt!

 61. Mikael

  Ik wil harry heel erg bedanken voor de leerzame lessen. Hij heeft me heel goed auto leren rijden . ik ben in 1 keer geslaagt en dat zal niet zijn gebeurd zonder harry. Ik wens harry hele veilige kilometers toe met de nieuwe kandidaten.

 62. Robert

  Als eerste wil ik zeggen bedankt voor alles. Wat een avontuur zijn ik en Harry aangegaan.
  Zo veel positiviteit en doorzettingsvermogen Heeft Harry.
  Ik vond elke les heel erg leerzaam Harry wil dat je slaagt,
  Nogmaals bedankt voor alles Ik wens Harry het beste toe.

 63. Anouk de Jong

  Ik heb met heel veel plezier bij Harry rijlessen gevolgd! Ik vond het heel fijn dat Harry op een directe manier zegt wat er verbeterd kan worden, maar altijd positief blijft in de manier van brengen. Ook neemt hij de tijd om alles rustig uit te leggen. Hij kijkt per persoon waar je moeite mee hebt, en gaat dat vervolgens meer oefenen. Naast de leermomenten is het ook altijd gezellig in de auto en hangt er een ontspannen sfeer.

 64. Nadia Arjaans

  Met enorm veel plezier bij Harry gereden! Elke les was leerzaam en leuk. De stof werd duidelijk en met veel rust uitgelegd wat ik erg fijn vond.

 65. Marcel Kooistra

  In 1x geslaagd voor t rijbewijs dankzij harry!

  Het was elke les weer gezellig met harry in de auto. Hij coached goed een geeft feedback waar je iets aan hebt!

  Harry bedankt!

 66. Jan S. H.

  Met Harry heb ik altijd een leuke tijd gehad tijdens de rijlessen.

  De rijlessen doe je samen met hem, hij probeert je zoveel mogelijk te helpen.
  Er wordt vanaf het begin tot het eind een goede inschatting gemaakt van hoe je er voor staat.
  Als je bijvoorbeeld problemen hebt met parkeeropdrachten, wordt daar op gefocused.
  Dit gaat door totdat je alles goed doet en voor het examen mag.

 67. Tulga van der Velde

  Vandaag voor de eerste keer examen gedaan en in 1 keer gehaald dankzij Harry.
  -Geeft goede feedback
  -Vriendelijk
  -Kan duidelijk en goed uitleggen
  -Gezellig
  -Geeft goede persoonlijke hulp

 68. Symen Hoekstra

  Ik heb altijd met veel plezier bij harry gereden. Hij nam alle tijd voor me. Ook was de sfeer altijd goed in de auto. Ik ben uiteindelijk in 1x geslaagd, dankzij de leerzame lessen. Harry bedankt!

 69. Dewi

  Ik heb met plezier bij Harry gereden, hij nam echt de tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen

 70. Anita Postma

  Ik ben in de eerste keer geslaagd dankzij Harry! De lessen waren leerzaam en gezellig. Ook word je goed voorbereid voor het examen. Deze rijschool is zeker een aanrader. Harry bedankt! 😊

 71. Stefan Dijkstra

  Ik heb een hele fijnte tijd gehad bij Harry, hij blijft rustig en legt alles heel goed uit. Hij is duidelijk en neemt de tijd om de lastige dingen goed onder de knie te krijgen. Ook is Harry erg gezellig en ik voelde mij altijd op mijn gemak bij Harry in de auto. ik ben 20 november geslaagd in mijn eerste keer en jammer genoeg zitten mijn lessen er dan op. Harry bedankt voor alle hulp en goede lessen!

 72. Thirsa de Vries

  Ook ik ben in de eerste keer geslaagd voor mijn rijbewijs door de leerzame lessen van Harry. Elke les leerde ik weer wat nieuws. De sfeer in de auto was altijd goed. Als iets niet goed ging deed je het gewoon opnieuw tot dat het wel goed was en Harry bleef altijd rustig en positief. Hierdoor ging ik goed voorbereid het examen in. Ik heb veel van Harry geleerd. Bedankt!

 73. Noa Vrieswijk

  Vorige week vrijdag 2 november heb ik mijn rijbewijs gehaald! Dit ondanks Harry zijn leerzame en gezellige lessen. Altijd een leuk praatje met Harry. Ik ben erg blij dat ik Harry heb gekozen. Als iets niet goed gaat, doe je het net zo vaak totdat Harry tevreden is. Harry is zéker aan te raden!!!

 74. Ruben

  Wat ik het meest fijne vond aan de manier van lesgeven van Harry is dat hij ten alle tijde rustig bleef. Persoonlijk vond ik dat erg fijn. Harry stelde me op me gemak, bleef altijd positief als er iets niet goed ging. Harry gaf handige tips, wat me bij het examen uiteindelijk geholpen heeft. Dankjewel Harry voor alle lessen!

 75. Polle pols

  Zeer leerzame maar ook gezellige lessen bij harry. Hij neemt altijd de tijd voor jou om iets uit te leggen als je dingen niet begrijpt. Hij leert je kalm, rustig en zelfverzekerd om te gaan in het verkeer. Kort samengevat top rijschool/instructeur! Bedankt Harry!

 76. Sarah Meinema

  Ik ben vrijdag geslaagd door de gezellige en leerzame rijlessen. De rijlessen zijn mij heel erg bevallen. Ik heb veel van Harry geleerd om het examen in 1 keer te halen. Bedankt voor alle leuke lessen!

 77. Daniël Tol

  Ik ben bij Harry komen lessen nadat ik het plezier in het rijden bij mijn vorige rijschool was verloren. Ik zag op tegen het lessen en had er eigenlijk helemaal geen zin meer in. Harry heeft mij toen erg goed ontvangen en mij het plezier weer teruggeven. Dit was voor mij erg belangrijk. Ik was weer bereid om te leren en ben toen met volle vaart richting het examen gegaan!

  Harry neemt de tijd voor je. Na het lessen heb je allemaal situatiebesprekingen waar je inzicht krijgt in je eigen rijgedrag, met dit inzicht maak je grote stappen. Daarnaast heb ik de sfeer in de auto erg prettig ervaren! Dit maakt het leren autorijden vele malen leuker.

  Al dit heeft geresulteerd in een goede balans op de weg, ik ben in 1x geslaagd voor mijn examen en voel me erg zelfverzekerd in de auto. Harry, nogmaals super bedankt!

 78. Alle Sonnema

  De rijlessen zijn mij zeer goed bevallen. Harry is een hele leuke man waar mee je goed kan praten en lachen. Maar is ook heel serieus met het rijden. Ik ben van mijn rijlessen genoten en ik zou deze rijschool zeker aan anderen aanraden. Ik ben blij mijn rijbewijs te hebben gehaald. Bedankt Harry!

 79. Pietrik van Dijk

  Super leuke en leerzame lessen gehad samen met Harry! Zeker aan te raden. Ook als het even niet mee zit of heb je een andere manier nodig om het rijden te snappen, dan is Harry vd Ploeg zeker een rijschool waar je goed zit. Ik heb een super fijne begeleiding en manier van lessen ervaren.
  Vandaag ben ik geslaagd en ben Harry heel erg dankbaar!

 80. Harriët van Kammen

  Vandaag (in de eerste keer) geslaagd, dit mee door jouw goede en prettige begeleiding. Je wist mij altijd op een juiste en rustige manier uit te leggen wat ik beter anders had kunnen doen. Door de manier waarop je de lessen opbouwt en de wijze waarop je met mij omging, heb je mij het zelfvertrouwen gegeven wat ik nodig had. Dank hiervoor Harry! Ik kan je zeker bij iedereen aanbevelen.

 81. Esmee

  Altijd gezellig bij Harry! Leuke, leerzame lessen gehad en goed voorbereid het examen ingegaan. In de eerste keer geslaagd! Bedankt Harry! 🙂

 82. Ylse-Marleen

  2 weken geleden ben ik in de eerste keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Dat door Harry zijn leuke en leerzame lessen! Ik kon goed met Harry lachen en daarom was het ook altijd gezellig. Het word goed en rustig uitgelegd en je word heel goed voorbereid op het examen!
  Bedankt Harry!!

 83. Gerlinda

  Super gezellige en leerzame lessen gehad bij Harry! Hij blijft rustig en geeft duidelijke uitleg tijdens de lessen. Voor vragen neemt hij de tijd om deze zo goed mogelijk uit te leggen. De lessen worden in voordeel van de kandidaat gerekend. Je wordt goed voorbereid op het examen en weet precies wat je die dag kan verwachten. Daardoor in de eerste keer geslaagd!

  Nogmaals bedankt Harry!!!

 84. Amber

  Dankzij de erg leerzame en natuurlijk heel gezellige lessen ben ik ook in de eerste keer geslaagd. Harry legt alles heel duidelijk en vooral rustig uit wat ik erg fijn vond. Fouten waren geen probleem want daar kon je alleen maar van leren.
  Heel erg bedankt Harry en veel succes verder!

 85. Akkelyn van der Veen

  Het is ondertussen alweer bijna 2 weken geleden dat ik mijn rijbewijs haalde, dankzij de lessen van Harry. Hij weet de lessen op een leuke, maar vooral ook leerzame manier te geven. Er is tussendoor altijd tijd voor een grapje. Ook als het even niet zo lekker gaat, blijft Harry altijd rustig en begripvol. De sfeer in de auto blijft altijd goed. Ik heb een leuke tijd gehad met Harry, maar nu mag ik (eindelijk) alleen de weg op!
  Bedankt Harry!

 86. Jesse

  Dankzij de duidelijke, goed opgebouwde lessen van Harry ben ik in de eerste keer geslaagd. Door rustig te blijven en altijd aan te geven waarom en hoe iets moet, heb ik veel van hem geleerd. De sfeer is prima en hij is altijd eerlijk. Harry, ontzettend bedankt!

 87. Ciska Mulder

  Na een slechte start bij een andere rijschool, heeft Harry me super goed geholpen! Hij heeft me er doorheen gesleept met zijn super gezellige lessen!😊 Heel erg bedankt!

 88. Marije

  Ik keek erg op tegen alles, maar Harry heeft mij ontzettend goed en professioneel begeleidt daarin! Ik raad mensen zeker aan om bij Harry te gaan lestijden! Ik heb het in de eerste keer gehaald en dat gun ik anderen ook! 🤗

 89. Merel

  Ik ben super dankbaar voor de gezellige lessen! Harry zorgt voor een fijne sfeer in de auto en hij weet heel goed wat jij nodig hebt ! Hij probeert je te helpen bij je denkwijze in de auto en stelt je gerust. Ik kreeg een vertrouwd gevoel van hem. Geen doel is te ver ,als je plezier hebt in wat je doet. Dat is echt te merken bij Harry! Een aanrader dus!! Succes nog Harry en ik zie je op de weg.

 90. Simom

  Een mooie tijd met deze man gehad.
  Veel gelachen maar veel geleerd! In de eerste keer geslaagd. Harry bedankt voor alle lessen!!

 91. Ype de Jong

  Danzij harry vandaag geslaagd in de eerste keer! Altijd met veel plezier naast harry gezeten en veel van hem geleerd! Bedankt harry voor de leuke en gezellige lessen!

 92. Nynke

  Wat een leuke man die Harry!! Elke keer was het weer super gezellig maar zeker ook leerzaam in de auto. Hij legt alles goed en duidelijk uit. Hij neemt de tijd voor je! Dankzij dit alles heb ik mijn rijbewijs in de 1e keer gehaald!!

  Bedankt Harry voor de leuke maar ook zeker leerzame lessen!!

 93. Michel

  Goede, persoonlijke benadering. Harry ziet in wat je goed kan en wat nog meer aandacht nodig heeft, top! Daarnaast is er plaats voor wat grapjes op z’n tijd.

  Bedankt voor alles, Harry!

 94. Ilse

  Dankzij Harry heb ik in de eerste keer mijn rijbewijs gehaald! ik heb erg leuke en leerzame rijlessen gehad bij Harry en we hebben samen veel gelachen!

 95. Jacob

  Bij Harry krijg je erg leerzame lessen. Harry weet op een goede en rustige manier uitteleggen wat er fout ging en hoe dit voorkomen kan worden in de komende ritten waardoor je snel vooruitgang boekt. Daarnaast is het ook een erg gezellige man om naast je in de auto te hebben.

  Bedankt Harry!

 96. Nathan

  Ik ben zeer tevreden over de rijlessen! Hary legt goed en rustig uit, ook bespreekt hij de situaties die fout gingen nog even duidelijk, zodat die de volgende keer dat je er komt al stukken beter gaan.

  Heel erg bedankt voor de leuke rijlessen Harry!

 97. Taeke René

  Een lange rit, maar door veel geduld en verschillende benaderingen wist harry de perfecte manier te vinden om mijn het rijden tot in de puntjes te leren. Met een stukje humor en veel geduld is harry vd ploeg de perfecte rijschool voor alle soorten cursisten.

  Harry, bedankt voor de vele gezellige uurtjes. En ik zal nog lang terugdenken aan de lessen die je mij hebt geleerd.

 98. Anna-Rixt

  Erg leerzame en leuk variërende lessen gehad die goed afgestemd werden op de persoon zelf. Harry weet goed hoe hij de lessen zo inplant dat het erg uitdagend is.

  Harry bedankt voor de gezellige maar vooral leuke en leerzame lessen!

 99. Jantina

  Super leerzame lessen gehad bij Harry. Doordat Harry altijd rustig uitlegd en alle geduld voor je heeft, ben ik in 1 x geslaagd. Heel erg bedankt hiervoor!

 100. Bente

  Dankzij de leerzame lessen van harry in de 1e keer geslaagd voor mij rij-examen. Goede uitleg over de praktijk en legt de lat elke les hoger zodat je examen een makkie word. Naast het serieuze werk houd harry gelukkig ook wel van een praatje. Bedankt Harry van de ploeg!

 101. Melanie

  Ik heb nu ongeveer 2 weken mijn rijbewijs dankzij de leerzame lessen van Harry. Heel erg bedankt daarvoor! De lessen waren altijd erg gezellig en erg leerzaam. Alles werd rustig uitgelegd en na een moeizame start is het me uiteindelijk gelukt om het rijden onder de knie te krijgen!
  Ik zou het iedereen zeker aanraden om hier rijlessen te volgen!
  Nogmaals heel erg bedankt Harry!

 102. Bente

  Ik heb de afgelopen maanden een ontzettend leuke tijd gehad bij Harry in de auto! Hij neemt de tijd voor je, legt alles rustig uit en geeft je de ruimte om alles goed onder de knie te krijgen. Daardoor zit je al vanaf dag 1 met een vertrouwd gevoel achter het stuur. Ik raad deze rijschool aan iedereen aan!

  Harry, bedankt voor alle leuke lessen!

 103. Redmar

  Wat een super lessen met Harry! Veel gezelligheid in de auto maar ook duidelijk. Harry bedankt voor de leerzame lessen en de bijna 30 uren plezier in de auto!
  Aanrader hoor !!

 104. Julia

  Dankzij Harry heb ik mijn rijbewijs in de eerste keer gehaald! Hij blijft altijd erg rustig (iets wat ik zelf erg nodig had) en vindt het niet erg om dingen honderden keren te herhalen. Harry rekent de lessen altijd in voordeel van de kandidaat en is altijd vrolijk. Ik heb deze rijschool al aan meerdere mensen aangeraden, echt super!

 105. Hester

  Ik heb mijn rijbewijs gehaald dankzij de rustige, duidelijke uitleg van Harry. Altijd geduldig, altijd bereid dingen een extra keer uit te leggen en altijd gezellig tijdens de les. Met veel plezier rij ik nu over de weg.

  Bedankt Harry!

 106. Melle

  Bedankt Harry voor alle gezellige maar natuurlijk leerzame lessen! Harry blijft ten alle tijden rustig, en vind een manier van leren die bij jou past. Hij gaat door tot het goed in het koppie zit en klaar bent om af te rijden. Goede uitleg, altijd rustig en soms een grapje tussendoor.

  Bedankt Harry!

 107. Iris

  Ik ben blij dat ik bij Harry terecht ben gekomen! Harry wist de juiste weg te kiezen om mij er doorheen te slepen en goed voor te bereiden op het examen. Harry is een heel fijn en gezellig persoon om naast te zitten. Harry heeft mij het zelfvertrouwen terug gegeven in het rijden.

 108. Mark Leegstra

  Ik heb een super tijd gehad bij harry achter het stuur. Harry is zeer ervaren in zijn vak, met zijn rustige lessen weet hij voor jou het juiste moment om af te rijden. Harry gaf me zelfvertrouwen in het rijden, ook wanneer ik er even geen vertrouwen in had. Hij bereid je goed voor op het examen. Bedankt harry van der ploeg voor het behslen van mijn praktijk examen in de eerste keer!

 109. Myrthe van der Heide

  Ontzettend blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen! Harry is een fijn persoon om naast je te hebben en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt in de auto. Op rustige kalme en vooral begripvolle manier worden dingen uitgelegd. De rijlessen zijn naar mijn ervaring goed opgebouwd en zorgen ervoor dat je op het juiste (uitdagend, maar niet té) niveau te werk gaat. De lessen worden afgestemd op je persoonlijke verbeterpunten. Bedankt Harry voor de leuke en leerzame lessen.

 110. Martine

  Erg leerzame lessen gehad bij Harry, maar vooral ook gezellig! Ik heb met plezier alle lessen gevolgd, met soms wat pieken en dalen in mijn prestaties, maar door Harry zijn rustige uitleg en begrip heb ik mijn praktijkexamen in de eerste keer kunnen behalen!

  Harry, ontzettend bedankt voor deze ervaring!

 111. Jacco

  In de eerste keer geslaagd dankzij de rustige uitleg van Harry! Duidelijke feedback gekregen waar je de volgende les mee verder kunt. Uiteindelijk een goede voorbereiding gehad op het examen.

  Bedankt Harry voor de gezellige, maar vooral leerzame lessen!

 112. Rebecca

  Door Harry zijn goede rijlessen ben ik in de 1e keer geslaagd! ik kijk terug op een mooie en leerzame tijd waarin we leuke gesprekken en gezellig lessen hebben gehad. Bedankt!

 113. Jeroen

  De rijlessen met Harry waren altijd erg leerzaam. Door de goede sfeer en humor bleven de lessen voor mijn gevoel lekker luchtig en leuk. Wil je iemand die kalm blijft en toewijding toont aan jou als individu, dan is Harry de juiste keuze.

 114. Jan

  Eerste keer geslaagd, super! Zeer duidelijke lessen. Harry heeft een bepaalde rust over zich heen die prettig is. Op die manier heb ik het autorijden in relatief weinig lessen me eigen gemaakt. Harry, bedankt!

 115. Elze

  Onlangs heb ik mijn rijbewijs gehaald. Hiervoor ben ik erg goed voorbereid door Harry. Erg leerzame en efficiënte lessen. Het was altijd gezellig en Harry houdt rust in zijn manier van lesgeven.

 116. Raoul

  Gisteren heb ik het rijbewijs gehaald. Na een hele goede voorbereiding kon het niet meer mis. Dankzij Harry zijn humor en leerzame uitspraken heb ik veel geleerd. Er hing altijd een geweldige sfeer in de auto met een rij instructeur die rustig blijft en op jou manier van autorijden inspeelt.

 117. Kevin

  Ik ben een dikke maand geleden geslaagd voor mijn rijbewijs. Bij Harry in de auto is het altijd gezellig en leer je veel onderweg over het verkeer. Harry houdt het hoofd altijd koel en is daarnaast ook ontzettend goed in het uitleggen van situaties! Een echte aanrader dus! 🙂

 118. Myrthe Westra

  Afgelopen week geslaagd voor mijn rijbewijs bij Harry. Ontzettend leuke en gezellige lessen. Harry is altijd in voor een praatje onder het rijden, waardoor het een hele fijne rit wordt. Een ontzettende aanrader. Bedankt voor alles Harry!

 119. Marjon Hoving

  Vandaag in de eerste keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Harry geeft een goede uitleg die bij je past en er zit een goede opbouw in de lessen! Door middel van goede uitleg en samenwerken kan leiden tot een goed resultaat! Namelijk het behalen van je rijbewijs! Echt een aanrader !

 120. Femke van Dellen

  Bedankt voor de leuke en leerzame lessen Harry!
  Ik heb een hele goede voorbereiding op het examen gehad!

 121. Tamara Vrieswijk

  In de eerste keer geslaagd en dat mede door de leuke en zeer leerzame lessen. Harry legt alles erg rustig uit wat enorm prettig is!

 122. Justin Renkema

  Deze week geslaagd voor mijn praktijk! Het was altijd er prettig om met Harry te autorijden.Er zit een duidelijke opbouw in de lessen en Harry weet precies hoe je moet worden klaargestoomd voor het examen.

 123. gabe

  in 1 keer geslaagd door de leuke en leerzame lessen van harry.
  harry blijft altijd rustig en legt alles goed uit. een echte aanrader!

 124. Lennart de Jong

  Recentelijk mijn rijbewijs gehaald. Ik heb altijd met veel plezier bij Harry auto gereden. Ik heb de lessen bij Harry als erg educatief en genotsvullend ervaren. Harry neemt altijd goed de tijd om dingen uit te leggen voor een optimale rijervaring!

 125. Lisa Nobel

  Bedankt voor de leuke leerzame lessen.
  Ik heb met veel plezier bij Harry gereden en ben gisteren in de 1 keer geslaagd

 126. Douwe Dijkstra

  Vorige week geslaagd voor mijn rijbewijs! Harry had alle vertrouwen in mij en heeft mij in 14 lessen klaar gestoomd voor het examen. Harry weet op een leuke manier het autorijden uit te leggen.
  Als je vragen hebt, neemt Harry hier te tijd voor om ze te beantwoorden, hierdoor heb je een goede voorbereiding voor je examen.

  Harry, bedankt voor de leuke lessen!

 127. Erik de Vries

  Leuke, gezellige en vooral ook leerzame lessen gehad bij Harry, waardoor ik in mijn eerste poging ben geslaagd. Nogmaals enorm bedankt hiervoor Harry?

 128. Nadine Klaaysen

  Op vrijdag de 13e (Januari) ben ik in de eerste keer geslaag bij Harry.
  Harry legt alles tot in de puntjes uit en blijft overal heel rustig onder.
  Ik heb binnen enkele lessen al snel mijn rijbewijs weten te behalen, door de super lessen.
  Harry ontzettend bedankt!

  NADINE

 129. Marrit Dijkstra

  Dankzij de leerzame lessen van Harry ben ik in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Dit dankzij zijn rust en de goed opgebouwde lessen. Als ik opnieuw een rij-instructeur zou moeten kiezen, zou dit zeker weer Harry zijn! Harry, bedankt voor de lessen 🙂

 130. Pier Zijlstra

  Rijden bij Harry is enorm leerzaam en gezellig. Harry legt alles rustig en duidelijk uit. Harry heeft mij perfect voorbereid op het praktijkexamen, met als gevolg dat ik in 1 keer ben geslaagd! Harry nogmaals enorm bedankt!

 131. Marijn de Vries

  Harry legt alles heel goed uit en ik begrijp meteen wat hij bedoelt. Hij zag mijn zwakke punten en samen hebben we daar aan gewerkt met als uitslag dat ik in de eerste keer ben geslaagd! Ik stapte nooit met tegenzin in de auto. Harry bedankt voor de gezellige en leerzame lessen!

 132. Rixt Zijlstra

  In twee keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Super gezellige lessen gehad met harry. Harry is duidelijk en je begrijpt hem meteen. Bedankt harry voor de super lessen.!!!!!:)

 133. Danny van der Meij

  In twee keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Heb altijd leuke en leerzame lessen met Harry gehad. Voor mensen die nog moeten beginnen is Harry echt een aanrader. Super bedankt Harry

 134. Johan

  Harry weet hoe hij met zijn kandidaten moet omgaan, Hij is duidelijk en geeft top Lessen! Praktijk in 1keer! Helemaal top Harry Bedankt!!! Goed begin van het nieuwe jaar, we dit leest en moet nog rijden, Harry is een aanrader, en de Beste Rijles plezier in 2017!

 135. Anna

  Bedankt voor de leuke leerzame lessen. Het was altijd duidelijk en Harry motiveerde echt om er voor te gaan en Harry is zelf ook enthousiast!!

  ~Anna

 136. Anita

  Leuke en leerzame lessen gehad.
  In 1x geslaagd dankzij alle goede aanwijzingen en leermomenten.
  Bedankt Harry!

  Anita

 137. Menissa

  Super gezellige en leerzame lessen gehad van Harry.
  Goed voorbereid op het examen en vervolgens in de eerste keer geslaagd
  Harry bedankt!

  Menissa

 138. Durk Jan

  Dankzij Harry zijn lessen, die Harry altijd goed afstelt op je capaciteiten en altijd gezellig houdt, heb ik laatst in één keer het praktijkexamen mogen halen!

  Heel erg bedankt daarvoor, Harry!

 139. Jorn

  In de eerste keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Het waren gezellige maar vooral ook leerzame lessen!

  Bedankt Harry!

  Jorn

 140. Wolter

  Het was leuk om te lessen bij harry en het heeft heel erg geholpen. Heel erg bedankt voor de gezelligheid en de hulp! Gr wolter

 141. Jeltine

  ik ben vanochtend geslaagd en dit had ik nooit kunnen doen zonder alle lessen bij Harry, altijd heel gezellig maar op drukke punten hielp hij me rustig te blijven. Je kan altijd alles vragen en t wordt je heel duidelijk uitgelegd. Super bedankt voor alles Harry!

 142. Johannes Bloem

  Beste harry,

  Alle lessen waren super leerzaam en met heldere uitleg! Ook kon ik goed met harry opschieten wat het lesrijden nog leuker maakte! Harry bleef rustig als ik stressig was wat me zeer goed gedaan heeft! Bedankt voor alles!

  Groetjes, Johannes

 143. Jelte Jongsma

  Op 1 september heb ik mijn rijbewijs gehaald, heel erg bedankt Harry! Ik heb zeker geen spijt dat ik deze rijschool heb gekozen, Harry legt alles goed en duidelijk uit en blijft altijd rustig, wat er ook gebeurd. Het was altijd super gezellig in de auto maar vooral ook heel erg leerzaam! Ik zou deze rijschool voor iedereen aanbevelen!

 144. IJlona Hietkamp

  In de eerste keer geslaagd voor mijn rijbewijs bij Harry van der Ploeg!
  dankzij de geduldige uitleg en gezellige leerzame lessen die ik mocht volgen bij Harry van der Ploeg
  Harry hartelijk dank voor alles!

 145. Marike

  Voordat ik begon met de rijlessen was ik er echt van overtuigd dat ik nooit zou kunnen autorijden, maar toch heb ik gister mijn rijbewijs gehaald! Harry weet heel goed wat hij doet en heeft voor iedereen de juiste aanpak. Ik begon bij 0 en stap voor stap kreeg ik het autorijden onder de knie. Bij Harry krijg je goed de ruimte om het autorijden op je eigen tempo te leren. Je leert niet alleen de auto besturen, maar je leert ook om vertrouwen te krijgen in je eigen rijden, zodat je daarna alleen de weg op durft. Ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld bij Harry in de auto! Harry, heel erg bedankt voor alles!

 146. Martine

  Vorige week maandag heb ik mijn rijbewijs gehaald. In de eerste keer geslaagd… wie had dat gedacht!? “Harry wel!” Al die tijd heeft hij vertrouwen in mij gehad. Hij heeft me altijd gesteund, geloofde in mij en gaf me zelfvertrouwen. (Dit moest van ver komen)
  Het rijden zei me niet zo veel, maar het was nodig voor mijn werk. Dus het was doorzetten! Ik heb enorm veel geleerd tijdens de rijlessen, zowel over het autorijden als over mezelf!
  Iedereen heeft een andere aanpak nodig. Harry zoekt naar de allerbeste manier om je het autorijden te leren. Hij is een rustige en prettige persoonlijkheid waarbij ik me al die (45) uren enorm op mijn gemak heb gevoeld.
  Harry, Hartelijk dank voor alles!

 147. Marinde Rademaker

  Vanmorgen in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs!
  Heel erg bedankt Harry, voor de gezellige en leerzame lessen!

  Ik kan deze rijschool bij iedereen aanraden. Harry is een prettige instructeur die per persoon kijkt welke aanpak het meest geschikt is. Iemand met mensenkennis die je op je gemak stelt. Harry is geduldig en legt het rustig uit als je iets niet begrijpt. Wat ik ook erg prettig vond, is dat hij kijkt welke onderdelen voor jou nog lastig zijn en deze extra met je oefent, zodat je echt klaar bent voor het examen.

  Nogmaals bedankt Harry! 🙂

 148. Lydia

  In de eerste keer geslaagd! Dankzij de leuke, leerzame en gezellige lessen! Heel erg bedankt Harry!!

 149. harwin pool

  vandaag geslaagd bij Harry bedankt voor de leerzame lessen
  was super gezellig

 150. Edzer de Vries

  afgelopen maandag geslaagd door de goede lessen van Harry, ben super tevreden!
  bedankt!

 151. Baukje de Jong

  Vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn praktijk examen! Dankzij Harry is dit in een keer gelukt. Ik keek altijd uit naar de rijlessen door de gezelligheid en humor van Harry. Ook bleef Harry altijd rustig en was hij ontzettend geduldig maar vooral duidelijk. Als we bijvoorbeeld een parkeeropdracht gingen oefenen en het ging niet helemaal zoals het moest, vertelde hij op een leuke en duidelijke manier hoe het de volgende keer beter kon.
  Ik ben super blij dat ik voor Harry heb gekozen omdat ik het persoonlijk ontzettend fijn vind dat er rust en duidelijkheid aanwezig is. Dankzij Harry ga ik met een goed gevoel de weg op. Harry is zeker een aanrader voor iedereen die het autorijden in een keer goed wil leren!!

 152. Gerrit vd Pas

  Vanochtend mijn rij-examen gedaan, en geslaagd! Harry is als instructeur uitermate geschikt, hij is gezellig in de auto en je kunt er zo de hele les mee volpraten terwijl hij toch scherp blijft letten op correcties. Het rijproces wordt stapsgewijs opgebouwd en je hebt na elke les het gevoel dat je weer iets extra hebt geleerd, dit komt mede doordat Harry een goede administratie heeft met betrekking tot wanneer je een onderdeel (bijv. fileparkeren) voor het laatst gedaan hebt. Rijschool Harry v/d Ploeg is voor iedereen een aanrader!

  Nogmaals bedankt,

  Gerrit

 153. Steffanie

  Vandaag ben ik in de eerste keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Harry is rustig, en legt alles zo duidelijk mogelijk uit. Snap je iets niet, kun je hem alles vragen. Wij hebben leuke leerzame lessen gehad. Daarvoor wil ik Harry ook bedanken! Natuurlijk wil ik Johannes Feenstra ook bedanken, wij hebben gezellige, maar vooral leerzame lessen gehad. Johannes legt op een leuke rustige manier uit. Door jullie heb ik het in de eerste keer gehaald. De tijd vloog voorbij!

 154. Gerard Wiegersma

  Ik heb op 12 mei in een keer mijn rijbewijs gehaald. Natuurlijk moest er heel wat gebeuren om deze te halen. Samen met Harry ben ik de weg opgegaan en ik heb daarvan veel geleerd. Doordat Harry altijd rustig bleef heb ik van deze tijd genoten. Harry bleef niet alleen rustig maar hij was ook heel duidelijk. Als iets goed ging werd dit natuurlijk gezegd maar als iets beter kon werd dit ook ‘vermeld’. Vooral om deze eigenschappen bedank ik Harry zeer. Naast het autorijden en de zaken die erom heen worden geregeld is er altijd een moment om te praten of om een grapje te maken. Niemand kon mij het autorijden leren op zo’n manier zoals Harry het aanpakt.

  Bedankt voor deze tijd en ik zie Harry wel weer op de weg!

 155. Ruben Elzinga

  Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald. De lessen waren altijd heel afwisselend en vaak niet hetzelfde. Dit zorgde elke les weer voor verassingen. We zijn veel verschillende situaties tegen gekomen en hebben veel verschillende routes gereden. Dit zorgde voor genoeg uitdaging waardoor ik elke les wel weer iets leerde. De lessen zelf waren vaak heel gezellig en snel om. Op momenten dat het nodig was, gaf Harry aan dat ik de auto even moest parkeren, en bespraken we hoe ik iets had gedaan en eventueel verbeteren kon. Zo kreeg ik inzicht van wat ik goed en fout deed, en genoeg motivatie om door te gaan. Harry bleef altijd rustig en was duidelijk in wat er moest gebeuren. Als iets goed ging gaf hij dat ook aan, dit geeft je natuurlijk een goed gevoel en bleef het rijden leuk! Wanneer je iets wilde herhalen kon je dit gewoon aangeven en deden we dat, want dat is bij Harry geen probleem.

  Kortom: Rijden bij Harry is heel leerzaam en leuk, een echte aanrader dus!

  Nogmaals bedankt Harry!!

 156. Bob van Hof

  Op 1 april heb ik mijn rijbewijs gehaald. De lessen met Harry waren altijd iets om naar uit te kijken. Harry was altijd gezellig waar het kon en serieus waar het moest. Ook kon hij heel goed aanvoelen wanneer er even kritisch opgetreden moest worden en wanneer een complimentje op zijn plaats was. Harry zorgt er voor dat je zelfverzekerd achter het stuur zit en dat je er echt klaar voor bent als je af gaat rijden.
  Ik heb een hele leuke tijd gehad bij Harry in de auto en raad hem ook zeker aan!
  Nogmaals heel erg bedankt Harry!

 157. Wieke Marije Bakker

  Ik ben vrijdag 8 April geslaagd voor mijn rijbewijs.

  Ik heb een super tijd gehad bij het rijlessen met Harry . Het waren altijd gezellig en avontuurlijke lessen. Maar natuurlijk ook serieuze en duidelijke lessen. Harry blijft als rijinstructeur altijd rustig ,heeft veel geduld en stelt je erg op je gemak.
  Ik raad iedereen aan om bij Harry rijlessen te nemen.
  Nogmaals bedankt voor de super tijd.

 158. Anouk Reitsma

  Ik ben vandaag 6 april geslaagd voor mijn rijbewijs!
  Dit komt mede door de goed gestructureerde en leerzame lessen van Harry. Harry is een ontzettend leuke, leerzame en humorvolle instructeur. Daarnaast is Harry rustig, wat je erg op je gemak stelt tijdens het rijden. Ik kan het iedereen aanbevelen om bij deze rijschool het autorijden te verkennen en te leren, waardoor je met een veilig en zelfverzekerd gevoel de weg op kunt!

 159. Arjen Koopmans

  Ik ben 28 februari geslaagd voor men rijbewijs!!

  Ik heb genoten van de tijd dat met Harry v/d Ploeg aan het rijlessen was.
  Het was altijd gezellig in de auto, Maar ook zeker serieus blijven want je moest natuurlijk wel op de weg letten en als er dingen mis gingen maakte het helemaal niet uit dan legde hij het rustig uit hoe je het beter aan kan pakken in die situatie.
  Ik raad Harry zeker aan bij mensen die binnenkort willen beginnen omdat ik veel geleerd heb bij Harry en dat is al vaak van pas gekomen!

 160. Lidewij Scholtens

  Vorige week heb ook ik mijn rijbewijs gehaald! De lessen met Harry waren altijd heel gezellig, met serieuze en natuurlijk ook super leuke gesprekken! Harry is heel rustig en hij legt alles goed en duidelijk uit. Hij geeft goede raad en is waar nodig ook zeker kritisch. Ik raad iedereen bij deze dan ook absoluut aan om rijlessen bij Harry te nemen!

 161. Berber de Bruin

  Vorige week in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Dit met dank aan de leuke lessen van Harry. Ik heb het altijd prettig gevonden om bij Harry in de auto te zitten, omdat hij kritisch was op verbeterpunten en deze punten altijd luchtig bracht. Harry spreekt altijd rustig en neemt de tijd om je alles goed uit te leggen, zo nodig meerdere keren. Nooit zag ik op tegen de rijlessen. Het is dus zeker een aanrader om rijlessen bij Harry te nemen!

 162. Aeltsje Adema

  Gisteren geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij de leuke en leerzame lessen van Harry! Harry blijft altijd rustig en heeft veel geduld wat ik prettig vond tijdens het rijden. Ook kan je heel gezellig met hem kletsen! Zelf had ik erg last van zenuwen, maar doordat Harry hier veel met me over sprak, hield ik een vertrouwd gevoel. Ik zou deze rijschool zeker aanraden!
  Nogmaals heel erg bedankt, Harry!

 163. Selina

  Vandaag geslaagd voor mijn praktijk examen!

  Al eerder had ik bij twee verschillende rijscholen gereden toen ze mij harry adviseerden, en gelijk met de eerste les totaal geen spijt van gehad.
  Harry is rustig en kan kritisisch zijn met een grapje tussen Door ik heb heel veel aan zijn lessen gehad je word goed voorbereid op het praktijk examen.
  Ik raad iedereen aan om bij harry te gaan lesrijden!

 164. Maureen

  In één keer geslaagd!!

  Iedere les ben ik met plezier in de auto gestapt en heb ik leuke en natuurlijk hele leerzame lessen gehad. Harry is een goede, gezellige instructeur. Hij weet humor af te wisselen met serieuze momenten, geeft rustig uitleg tijdens de lessen en is kritisch op de juiste momenten. Hij geeft je vertrouwen in de auto en daardoor is het aangenaam om lessen te volgen bij Harry van der Ploeg!

  Nogmaals bedankt voor alles!

 165. Meike

  Vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik vond de lessen heel leuk met Harry, die altijd rustig in de auto zit en je zo goed mogelijk voorbereidt voor je examen. Harry, nogmaals bedankt voor de leuke lessen!

 166. Oak

  Vandaag geslaagd voor m’n rijbewijs dankzij Harry! Van Harry heb ik heel veel geleerd. Niet alleen qua praktijk, theorie, maar ook mentaal gezien. Harry geeft je een vertrouwd gevoel. Tijdens de lessen wordt alles erg duidelijk uitgelegd. Het waren hele gezellige lessen! *vader figuur! Deze rijschool is echt een aanrader! Harry, veel succes met je rijschool!

 167. Meilo Kikstra

  Gister in één keer geslaagd voor mijn rijexamen. Ik heb het altijd erg leuk gevonden in de auto met Harry. Hij is altijd heel rustig in de auto en weet het altijd heel goed te brengen als je iets verkeerds doet of als hij iets zag wat verbeterd kon worden. Ik had zelf moeite met het theorie examen en daarbij heeft Harry me ook goed geholpen. Een echte aanrader!
  Ik zou zeggen, veel plezier en succes bij Harry!

 168. Laura Westerhof

  Vandaag in de eerste keer geslaagd voor mijn praktijkexamen!! Harry is tijdens de lessen erg rustig en geduldig wat ik erg fijn vond! Rijlessen volgen bij Harry is zeker een aanrader! Nogmaals, bedankt Harry!

 169. Cedric Spijksma

  Geslaagd in een keer! Door de geweldige en gezellige lessen van Harry. Perfecte voorbereiding en met een vertrouwd gevoel afrijden. Hartstikke bedank voor deze tijd.
  gr. Cedric

 170. Alex de Vries

  Dinsdag 20 oktober geslaagd voor mijn rijexamen. Ik heb echter geen les gekregen van Harry, maar van Johannes Feenstra, omdat Harry het destijds te druk had. Ik wil Johannes daarom bedanken voor alle leuke en leerzame lessen. Ook wil ik Harry bedanken voor de moeite die hij heeft gedaan en het vinden van een vervanger voor zijn lessen!

  Groeten,
  Alex

 171. Luidolf Faber

  Afgelopen vrijdag geslaagd voor mijn rijbewijs. Echt zo ontzettend blij en opgelucht. Harry, je hebt me ontzettend goed geholpen. Heel geduldig en me op de kop gegeven waar nodig was haha. Het was ook gewoon ontzettend gezellig ook tijdens de lessen. Heb net mijn eerste autootje gekocht. Kom binnenkort wel even aan met een gebakje. Kan je m gelijk even bewonderen. Harry ontzettend bedankt voor alles. Gr Luidolf

 172. Remco Gosma

  Ben vandaag geslaagd 🙂 . Zeer tevreden over de lessen van Harry en zat dus altijd op mijn gemak in de auto. Bedankt voor de lessen!

 173. Patrick

  Vandaag in de eerste keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Dankzij Harry is dit gelukt door alle informatieve, zeer leuke en gezellige lessen! Bedankt voor alles Harry ! 😉

 174. Pietsje

  Dankzij Harry heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! Super bedankt voor jou hulp en inzet. Er was altijd een leuke sfeer en dit maakte het rijden ook zeker een stuk makkelijker. Bedankt! :p

 175. Geoffrey Schilte

  Allereerst wil ik Harry ontzettend bedanken voor het ondersteunen en het geven van zijn duidelijke en leuke rijlessen! Harry legt alles duidelijk en haarfijn uit, met of zonder plaatjes. Daarnaast vind ik Harry een rustige en gezellige rijinstructeur. Nogmaals ontzettend bedankt Harry, nu mag ik ook in de Mercedes van pa rijden 8)
  En kom nog eens langs als je tijd hebt voor een bakje koffie 🙂
  Gr. Geoffrey

 176. Jorrit Riemersma

  Dankzij Harry ben ik vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs.
  Het waren zeer informatieve lessen, Harry legde alles goed en duidelijk uit.

  Bedankt voor alles!

 177. Lotte Bolwijn

  Ik wil Harry bedanken voor de ontzettend leuke en leerzame lessen die ik de afgelopen maanden van hem heb gehad. Met name de rust waarmee Harry lesgeeft heb ik als zeer fijn ervaren. Ik zou zijn rijschool zeker aanbevelen. Nogmaals bedankt, Harry!

 178. Alle Sierksma

  ik heb mijn praktijkexamen op 6-8-2015 gehaald in de 1e x dankzij de leerzame lessen van harry.
  we hebben altijd mooie lessen gehad met veel plezier. daar voor wil ik harry bedanken!

  harry bedankt en tot ziens! 😉

 179. Jelmer Jan

  Grappige, gezellige, maar ook serieuze en leerzame lessen. Altijd een erg leuke tijd gehad. de tijd vloog voorbij. Bedankt Harry!

 180. Sanna

  Dankzij Harry ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik heb de rijlessen als heel leerzaam en leuk ervaren. Vooral de rust die Harry in zijn lessen naar voren laat komen, heeft mij erg geholpen. Ook de voorbereiding op het praktijkexamen zelf was heel goed, hierdoor ben ik vol zelfvertrouwen en rustig het examen in gegaan. Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen!

 181. Janet

  Altijd gezellige en leerzame lessen gehad van Harry! De herhaling van bepaalde situaties of opdrachten zorgt ervoor dat je precies weet hoe je wanneer moet handelen. Nogmaals bedankt!

 182. Honnie Slijver

  Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald na een leuke lestijd bij Harry!

  De lessen waren altijd heel gezellig en Harry wist me altijd goed te pushen.
  Ik heb op een leuke manier leren rijden en ook tijdens het examen heeft Harry mij heel goed ondersteund!

  Harry heel erg bedankt voor de leuke tijd en we komen elkaar vast en zeker wel eens even tegen op de weg!

 183. Jessica sijtsma

  Vandaag ben ik geslaagd voor mn rijbewijs in de eerste keer mededankzij harry.
  leuke leerzame en gezellige lessen gehad bij harry!
  Wat ik altijd heel erg prettig vond bij de lessen, dat was als ik een opdracht verkeerd deed of het niet goed snapte dan ging harry dit uitgebreid uitleggen en de opdracht weer opnieuw doen tot dat alles perfect ging.
  Wat ook fijn voor mij was als ik in een ‘verkeershinder’ zat en er ging iets mis en ik raakte in de stress dan bleef harry altijd heel erg rustig!
  Echt een aanrader deze rijschool!

  Harry : super bedankt voor alles ben blij dat ik mede dankzij harry mijn rijbewijs in 1 keer heb gehaald!
  Nog heel veel succes met de rijschool!

 184. Thirza

  Vandaag ben ik geslaagd dankzij autorijschool Harry v/d Ploeg! Een aantal weken geleden ben ik overgestapt van een andere rijschool naar Harry en dit is een hele goede keus geweest! Harry heeft snel door welke punten er nog verbeterd moeten worden en helpt je hier rustig doorheen. Heel erg bedankt, Harry!

 185. Karen Rienks

  Op maandag 4 mei heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald, dankzij Harry. De lessen waren altijd zeer leerzaam en gezellig. Als ik moeite had met een bepaalde situatie, herhaalden we die situatie totdat het goed ging, dit was heel fijn. Ik vond het erg leuk, en bedankt voor alles!

 186. Jort Dijkstra

  Op 23 april heb ik mijn rijbewijs weten te halen. Dit allemaal mogelijk door Harry, hij heeft mij in minder tijden tijdens het rijden altijd goed geholpen, omdat hij wist hoe hij het moest aanpakken. Harry is altijd in voor een grapje maar als het echt nodig was ook zeer serieus. Heel erg bedankt Harry.

  Gr. Jort

 187. Geert Houtstra

  7 april 2015 was de dag dat ik voor mijn praktijkexamen moest verschijnen bij de vernieuwde CBR locatie te Leeuwarden.
  Dit allemaal mogelijk door de leuke, leerzame lessen van Harry. Altijd in voor een grapje, maar op z’n tijd ook uiterst serieus. Daar zat een zeer goede afwisseling in. Als het even niet ging, dan hadden we het er even over, om vervolgens weer met frisse moed de weg op te gaan. Harry zijn lessen hebben mij geleerd veilig en zorgvuldig het verkeer te leren kennen en er deel van uit te maken. Dit proces verliep uitstekend en heb veel kunnen leren tijdens de lessen. Ik kijk met veel plezier terug aan de deze periode en sluit hiermee weer een boek. Bedankt voor alles Harry!

  Gr. Geert

 188. Kim

  Vrijdag de 13e was voor mij absoluut geen ongeluksdag! 13 Maart heb ik mijn rijbewijs weten te halen, met dank aan Harry! Bedankt voor de gezellige, leerzame lessen. Harry is erg geduldig en ik heb in de afgelopen 10 maanden superveel van hem geleerd. Ik vond het erg leuk! Nogmaals bedankt en hopelijk snel tot ziens! 🙂

 189. Ruben Leegstra

  Ik heb op 12 maart mijn rijexamen gehaald, dankzij deze leerzame en ook zeer rustige man. Heel erg bedankt en ik hoop Harry vaak in het verkeer tegen te komen!

 190. Mirte

  Vrijdag heb ik mijn rijexamen in 1x gehaald dankzij Harry! Harry gaf altijd goed les en was altijd erg geduldig. Hij heeft mij ook goed geadviseerd over het faalangstexamen en ik had hier uiteindelijk ook voor gekozen. Ik ben dus zeer tevreden over de lessen en het natuurlijk resultaat! Bedankt Harry!

  Groetjes Mirte

 191. Gré

  Op woensdag 18 februari heb ook ik mijn rijbewijs in de eerste keer gehaald. Dankzij Harry zijn leerzame lessen. Ik kan iedereem aanraden om bij Harry te gaan rijden.

  Groetjes Gré Kingma

 192. Dian

  Op vrijdag 13 februari heb ik in de eerste keer mijn rijbewijs gehaald! Het was een ontzettende leerzame tijd bij Harry. Ik had zo mijn valkuilen, maar Harry coachte mij hier heel goed in en alles is goed gekomen!

 193. Yalou Kikstra

  Afgelopen week heb ik mijn rijbewijs gehaald. Ik heb ontzettend leerzame lessen gehad. Het fijnste vond ik dat Harry alle punten op een papier had staan en iedere keer afvinkte hoevaak ik een bepaalde situatie had gereden. Zo was er altijd een mooi overzicht wat ik allemaal had gedaan en waar ik nog moeite mee had. Het waren altijd leuke en leerzame lessen!

  Yalou

 194. Stefan Groeneveld

  Ook ik ben vandaag geslaagd voor mijn praktijkexamen! Ik heb het gehaald in minder dan een half jaar, met dank aan Harry. Erg aardige en rustige man naast je en iemand die altijd wel in is voor een grap. Erg tevreden met de keuze voor de rijschool en zeker aan te raden. Bedankt Harry!

 195. Christian de Jong

  Harry van der Ploeg geeft goede specifieke autorijles. Hij brengt je in fases richting het rijbewijs en neemt daarbij de tijd voor je, dit was precies wat ik nodig. Daarnaast staat Harry altijd voor je klaar, ik ben blij dat ik hier mijn rijbewijs heb mogen behalen! Bedankt 🙂

 196. Jordi Minnema

  Laatst ook in een keer geslaagd door de rustige en goede uitleg van Harry.

  Zeker een aanrader. 😉

  Hartstikke bedankt.

 197. Niek Medema

  Ook ik heb het rijbewijs in the pocket. Rustig achter het stuur zitten is wat je van Harry leert. Hij blijft ook altijd rustig. Oprecht een aanrader als je je rijbewijs wilt halen! Thanks Harry! 8)

 198. Dimitri van der Galien

  En ook ik ben geslaagd bij Harry van der Ploeg. Het is een hele rustig aardige man die je goed leert auto rijden. ik kan jullie deze rijschool echt aan bevelen.
  Harry, bedankt!

  Groeten Dimitri

 199. Eva Scholtens

  Net geslaagd voor het rijbewijs, dankzij de goede begeleiding van Harry! Zoek je een rustige instructeur die alle tijd voor je neemt? Dan ben je bij deze rijschool aan het goede adres! Bedankt Harry!

 200. Jarmo

  Het praktijkexamen is binnen! In een keer!

  Super bedankt Harry, voor de gezellige en vooral leerzame lessen. Volgens mij had ik geen betere keuze kunnen maken! Je was rustig en duidelijk in de auto en loodste me in een korte tijd naar het examen! Elke les was nuttig. Een echte aanrader dus!

  Groetjes,
  Jarmo

 201. Anniek Klaaysen

  Ook ik ben vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn B rijbewijs !
  En dat dankzij Harry zijn goede lessen. Super tevreden over alles & zeker een aanrader.
  Harry, super bedankt voor alles !

  Groetjes,
  Anniek

 202. Daan van Namen

  Gisteren in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs!

  Harry blijft altijd erg rustig tijdens het rijden en je word altijd goed begeleid, ook is het altijd gezellig bij Harry in de auto.

  Bedankt Harry!

 203. Sybrand de boer

  M’n rijbewijs is binnen! 8)

  Harry bedankt voor de leuke lessen. het was een erg leuke en leerzame tijd.
  Om bij jou te rijden is een echte aanrader!
  Tenslotte in één keer geslaagd!

  Met Vriendelijke Groet,
  Sybrand

 204. Grietje van der Geest

  Een hele leuke en leerzame tijd gehad. Af en toe een grapje tussendoor en dan weer serieus aan de slag! Veel geleerd!!
  Rijbewijs in 1x gehaald! Bedankt Harry! 😉

 205. Irma Plutschouw

  Dankzij de leuke, leerzame en gezellige lessen van Harry mocht ik maandag ook slagen voor mijn rijbewijs. Als ik iets niet snapte, kon ik het zo vaak vragen als ik wilde en het werd geduldig opnieuw uitgelegd. Als vragen had over mijn theorie kon ik ook gewoon bij Harry terecht. Echt geweldig! Ik vond het erg fijn lesrijden, en ik ben nooit met tegenzin in de auto gestapt! Echt een aanrader!

  Harry, bedankt voor alles! :grin

 206. judith

  Vandaag in 1 x geslaagd voor me rijbewijs bij rijschool harry van der ploeg. Super fijne en leerzame lessen gehad. Harry legt alles rustig uit, en begrijp je het niet dan legt hij het gerust nog eens uit.

  Bedankt harry voor de leerzame lessen!! 😉

 207. Jelmer Pietersma

  op 5 september in 1 keer geslaagd

  het was een erg leuke maar ook leerzame tijd bij harry. heb het altijd wel leuk gevonden. hij geeft veel persoonlijke begeleiding en als je iets niet snapt legt hij het zo vaak uit tot je het wel snapt.

  ik zou al m’n vrienden jou aanraden.

  groeten,

  jelmer

 208. Ingrid

  Vandaag in de eerste keer geslaagd!!

  De ervaringen van het lesrijden heb ik als prettig, ontspannen en vooral leerzaam ervaren.
  Harry geeft de nodige persoonlijke begeleiding en legt gerust de dingen zo vaak uit totdat je het begrijpt.

  Een aanrader voor iedereen!

  Harry, bedankt voor de leuke en leerzame tijd!

 209. Sietse

  Ook ik ben in de eerste keer geslaagd bij Harry!!
  Toffe gozer geduldig en altijd in voor een geintje….. kortom een echte aanrader.

 210. Camiel

  14 augustus Geslaagd bij Harry

  Het was een mooie ervaring om bij Harry auto te leren rijden, alle lessen die ik heb gehad waren echt leerzame lessen.
  Harry legt alles lekker rustig uit en juist daar door kun je ook goed concentreren op het autorijden zelf.

  Groeten,

  Camiel

 211. Ype

  Ik heb met plezier met
  Harry gereden hij legt alles heel goed uit en het is altijd gezellig.
  Bedankt Harry!

 212. Ljibbe

  De lessen bij Harry zijn mij zeer goed bevallen. Harry is altijd gezellig, rustig en legt alles duidelijk uit. Zeker een aanrader.

  Bedankt Harry.

 213. Symen van der Pas

  Vandaag geslaagd bij Harry!

  Mijn ervaringen met Harry zijn om nooit te vergeten! Harry geeft ontspannen les, is persoonlijk betrokken en zeer flexibel met het plannen. Hierdoor wordt het lesrijden heel ontspannen.
  Voor mijn gevoel heeft Harry mij nooit teveel voor de kiezen gegeven maar ook nooit te weinig! Het was voor mij een goede afwisseling van herhaling en nieuwe situaties.
  Een aanrader voor iedereen die een goede rij-instructeur zoekt die persoonlijk begeleid en waar je absoluut geen nummer bent!

  Groeten,

  Symen

 214. Jan Sierksma

  Hallo, ik heb op frijdag de 13 mijn rijbewijs gehaald bij Auto rijschool Harry Van Der Ploeg, ik heb een supper tijd gehad bij harry in de auto. Als ik het weer moest doen zou ik weer voor Harry kiezen!
  Harry supper bedankt voor de fijne weken, en tot ziens! 😉

 215. Sanna

  Vandaag in de 1e keer geslaagd voor mijn rijbewijs met dank aan Harry!
  De rijlessen met Harry waren altijd erg gezellig en leerzaam. En ik heb mijn rijbewijs ook nog eens binnen het pakket gehaald! Bedankt Harry voor de leuke & leerzame lessen!

 216. Sietske

  Vandaag in de 1e geslaagd voor mijn rijbewijs zelfs binnen het pakket !! Helemaal blij! Dankjewel Harry voor alle lessen! 🙂

 217. Carmen

  Harry heeel erg bedankt!
  Vandaag in de eerste keer geslaagd in maar 27 lesuren!
  Ik zou iedereen aanraden om bij Harry te lessen, harry legt alles goed uit en blijft altijd rustig, en de sfeer in de auto is altijd goed!

 218. Nynke

  Super ervaring om bij Harry het autorijden te leren.
  De sfeer in de auto is gezellig en Harry neemt de tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen. Weet je het even niet meer? Hij legt het gerust nog een keer uit.
  Echt een aanrader!

  Groetjess

 219. Johan de Jong

  24 april jl. mijn rijbewijs gehaald in de 2e keer!
  Harry bedankt!
  Afgelopen september begonnen met de rijlessen bij Marcel, oud-collega van Harry, bij de autorijschool Harry van der Ploeg. Toen Marcel wegging, en ik overgeplaatst werd naar Harry vond ik dat eerst wel jammer, maar dankzij Harry heb ik nu wel mooi mijn rijbewijs!
  Ik kan hem zeker aanraden!

  Nogmaals bedankt Harry!

 220. Julie

  Vandaag in de eerste keer geslaagd voor mijn rijexamen met dank aan Harry van der Ploeg!
  Harry heeft mij altijd met veel geduld en uitleg lesgegeven.
  Wat ik erg aan hem waardeer is dat hij veel rekening houd met de competenties van een kandidaat. Hierdoor wordt alles behandeld op je eigen tempo en worden de lessen niet overhaast of juist langdradig.
  Ik zou hem zeker aanraden aan anderen.
  Bedankt voor alle leerzame en gezellige lessen Harry!

 221. Merwin

  In alle vroegte vannochtend om 8 uur gestart met het examen..
  Een half uurtje later was ik GESLAAGD!
  Dankzij de zeer leerzame en uiteraard gezellige lessen die ik bij Rijschool Harry v/d ploeg gevolgd heb.
  Als iemand me zou vragen wat de beste optie is, zeg ik zonder twijfel: ”Harry van der ploeg!

  Bedankt

 222. Pieteke

  Wat heb ik een fijne tijd gehad bij Harry. Hij heeft mij enorm geholpen in een stressvolle tijd. Ik was vaak erg gespannen tijdens het rijden maar hij wist me altijd te kalmeren. Ik zou iedereen aanraden om les te rijden bij Harry.

  Bedankt voor de leuke en leerzame lessen!

 223. Wytze

  Een tijdje geleden heb ook ik mijn rijbewijs gehaald, in een keer natuurlijk, want zo gaat dat bij Harry.
  Hij doet altijd zijn best en weet precies waar je nog aan moet werken en wat je al onder de knie hebt zodat je elke les weer een stukje vooruit gaat.
  Echt een aanrader!

  gr. Wytze

 224. Tim Nicolai

  Vrijdag 4 april heb ik bij de eerste poging mijn rijbewijs meteen gehaald. Dit is te danken aan de goede en vooral leerzame lessen van Harry. Succes over vijf jaar met mijn zusje. 😉

  Groeten Tim

 225. Krista

  Leerzame en leuke rijlessen gehad bij rijschool Harry van der Ploeg.

  Hij blijft altijd rustig en legt je alles duidelijk uit.
  Deze rijschool is zeker een aanrader!
  Bedankt Harry.

  Groeten,
  Krista

 226. Yannick Haakma

  Vandaag 10 April heb ik mijn Rijbewijs gehaald. Het is niet altijd makkelijk geweest, maar gelukkig heeft Harry altijd in mij geloofd en zijn we er samen goed uitgekomen. Eindelijk heb ik het gehaald, dankzij Harry en zijn vakkundige lessen.

  Bedankt Harry

 227. Anne Wytske

  Ik heb vanmorgen mijn rijbewijs gehaald bij Harry van der Ploeg, Mijn rijlessen waren altijd heel gezellig en leerzaam.

  Harry blijft altijd rustig en je voelt je snel op je gemak.
  Ik zou iedereen zeker aanraden om bij Harry lessen te nemen!

  Bedankt Harry,

  Gr. Annewytske

 228. Mark Spijkerman

  Op mijn 19e al eens begonnen met rijden, bij een grote franchise-onderneming waar ik als ‘één van de vele’ werd gezien. Door mijn eigen domme schuld niet op tijd mijn theorie gedaan waardoor mijn pakket was verlopen!

  Op aandringen van m’n schoonouders en m’n moeder op m’n 22ste het rijden weer opgepakt. Ditmaal bij Harry.

  In plaats van 1 van de vele was ik nu een individu. Persoonlijke aandacht en een gericht plan om m’n rijbewijs te halen, geweldig!

  Geen formeel gedoe maar lekker informeel rijden, wanneer het mij uitkwam! Niks moest, alles mocht.

  Waar het niemand lukte mij te overtuigen om mijn theorie te gaan halen was het Harry die na 2 keer aandringen mij zover kreeg!

  Na mijn theorie al in 1 x gehaald te hebben, nu na een rijlesje of 10 afgelopen dinsdag 1 april in 1 x geslaagd voor m’n examen. Dit alles met behulp van Harry.

  Ik hoef geen betoog te houden om mensen te werven voor Harry want hij heeft het al druk genoeg maar ik wil graag mijn waardering richting Harry uiten!

  Ten slot; 3 redenen waarom je voor rijschool Harry vd Ploeg zou moeten kiezen:

  1. Super informele sfeer waardoor je echt volgens eigen wensen richting je examen kunt gaan

  2. Flexibele omgang waardoor je niet altijd op gerichte tijdstippen hoeft te rijden maar puur op je eigen rooster

  3. Absoluut duidelijke uitleg en overtuigingskracht vanuit Harry zelf

  En dit alles los van de humor waarmee Harry alles brengt!

  Harry, bij deze; nogmaals bedankt voor alles! Mijn roze papiertje is ook een beetje van jou 😉

 229. Jettie Spoelstra

  Na mijn beroerte in 2007 heb ik uiteindelijk toch weer de moed genomen om weer te willen autorijden. Met veel doorzettingsvermogen is het mij met hulp en geduld van Harry gelukt dat ik weer mag autorijden.Ik heb vandaag aan het CBR laten zien dat ik het kan en ben daar heeeel blij mij. Harry bedankt voor al je hulp!

 230. Femke

  Afgelopen woensdag 12 maart heb ik mijn rijbewijs gehaald. Natuurlijk ben ik super blij!!:)
  Dit heb ik allemaal te danken aan de leerzame lessen die ik bij Harry heb gehad.
  De rijlessen van Harry heb ik altijd van genoten. Ze waren namelijk altijd hele leuke gezellige en super leerzame rijlessen. Harry is heel duidelijk in zijn uitleg, wat ik zelf altijd heel prettig vond.

  Autorijschool Harry van der Ploeg is echt een aanrader!!

 231. Tieke van den Akker

  Gister heb ik examen gedaan en ben in de eerste keer geslaagd.
  De lessen waren leuk en leerzaam! Harry koos altijd wel weer een stuk van Leeuwarden uit, waar ik nog nooit was geweest. Tijdens de lessen bleef hij altijd rustig en legde de dingen zo vaak uit tot dat ik het snapte.

  Bedankt Harry!!

  Groetjes Tieke

 232. Melle van Wieren

  Vanmiddag om 20 voor 12 mijn eerste examen, en meteen geslaagd door natuurlijk Harry! altijd laggen gieren brullen in de auto maar wanneer het serieus moet worden gereden kan Harry natuurlijk ook serieus zijn. Een goede tijd gehad met Harry en Harry is ook echt een aanrader!

  Bedankt voor de leuke tijd en het leren Harry!

  Melle

 233. Karin Zijlstra

  Hallo!

  Op deze mooie zonnige middag heb ik mijn rijbewijs in de eerste keer gehaald. Ik was super nerveus maar Harry heeft mij er super doorheen geholpen.

  De lessen waren echt super. Ik heb veel aan Harry gehad. Harry was altijd serieus maar heeft ook veel humor. Het was altijd fijn om te rijden. Ik wist precies wat ik aan Harry had.

  Bedankt Harry voor de leuke maar toch ook serieuze gesprekken en natuurlijk voor de lessen.

  Echt een aanrader om bij Harry te rijden!

  Groetjesss Karin!

 234. Helena v/d Velde

  Op vrijdag 21 februari heb ik in de eerste keer mijn rijbewijs gehaald!
  Ik ben bij een andere rijschool begonnen, maar deze beviel mij niet en ik zag het autorijden helemaal niet meer zitten.
  Doordat ik goede dingen over rijschool Harry van der Ploeg hoorde, heb ik een proefles bij Harry genomen. Dit is goed bevallen en ik wist meteen waar ik aan toe was qua lessen.
  Harry heeft mij weer het vertrouwen gegeven door zijn positieve rijlessen.
  Ik ben blij met de stap die ik genomen heb om naar Harry van der Ploeg te gaan!
  Ik heb ook een tussentijdse toets gedaan, dit is mij goed bevallen.
  Hierdoor had ik nog meer zin om af te rijden en had er ook alle vertrouwen in.

  Een absolute aanrader!

  Bedankt Harry! 🙂

  Groetjes Helena v/d Velde

 235. Annefleur de Vries

  Gisterochtend moest ik voor de eerste keer afrijden, en ik ben geslaagd! Helemaal super!
  Een mooier valentijnacadeau kon ik me natuurlijk niet wensen.
  Ik heb bij Harry les gereden omdat ik van vele bekenden positieve verhalen hoorde over ervaringen bij Harry.
  Hij legde dingen goed uit en nam overal rustig de tijd voor, dit had ik juist nodig.

  Een top rijleraar!
  Bedankt Harry!

 236. Nienke van der Gang

  vandaag geslaagd dankzij Harry, super leuke en leerzame tijd gehad bij Harry! 🙂

 237. Hessel Woelinga

  Vandaag heb ik bij de eerste poging direct mijn praktijk examen gehaald. Dit is volledig te danken aan de goede voorbereiding van Harry. Ik kijk tevreden terug op mijn lestijd. Door de goede, duidelijke en vooral persoonlijke lessen van Harry kon ik in mijn eigen tempo het hele rijden onder de knie krijgen. Hiervoor veel dank!

 238. Ulrick Heeringa

  vandaag ben ik geslaagd voor me rijbewijs. Allemaal dankzij harry. Het waren echt hele mooie lessen. En we hadden ook wel veel lol samen. En natuurlijk je lag alles ook heel goed uit. Wat hebben we vaak aan de kant gestaan voor betere uit leg. Met het boek er bij. Kon geen betere rijschool bedenken. harry bedankt!!!! :grin :grin :grin

 239. Miranda

  Vanmorgen voor de eerste keer afgereden, en in de 1e keer geslaagd! Helemaal super! :grin

  En natuurlijk leuke afsluiter van een gezellige en leerzame tijd bij Harry in de auto
  Harry heeft een rustige maar toch duidelijke manier van lesgeven en is dus zeker een aanrader!

  Harry bedankt voor alles! :grin

  Groetjes Miranda

 240. Gerbrich

  Ook Ik kan terug kijken op een leuke, gezellige en leerzame tijd met Harry in de auto ! Hij legt alles goed en duidelijk uit en zo nu en dan een grapje tussendoor !

  Bedankt Harry !

 241. Gerben Wijbenga

  Na een aantal gezellige en leerzame lessen heb ik het rijbewijs weten te halen.
  Ik vond Harry in deze periode goed serieus en examengericht te werk gaan, terwijl wat humor er ook zeker wel in zat.
  Al met al kan ik terugkijken op een prettige periode lesrijden en vooruitkijken op het zelfstandig rijden.
  Harry bedankt!

 242. Jason

  Hee Harry,

  Bedankt voor alle super leuke, leerzame en gezellige lessen. Door jouw ben ik in 1x geslaagd.

  En voor iedereen die nog een rijschool zoekt of twijfelt hier zit je op het juiste adres!!

  Groetjes, Jason

 243. Jens Holdinga

  Gisteren examen gedaan, en geslaagd! Harry neemt zijn leerlingen serieus en blijft altijd rustig, mooie tijd in de auto gehad!

  Een echte aanrader!

 244. Rick

  Vorige week dinsdag ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik heb een super tijd gehad bij Harry in de auto.

  Harry geeft een rustige en duidelijke uitleg. Onder alle omstandigheden behoudt hij zijn rust en geduld.

  Ik heb een TTT gedaan, dat heeft mij zeker geholpen om het rijbewijs in één keer te halen.

  Harry, bedankt!

  Groeten,

  Rick .

 245. Marije

  Yeaah vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs !! Harry heeft mij goed geholpen en stelde mij ook heel erg op mijn gemak. Ik heb een TTT gedaan en dit heeft mij super geholpen !
  Bedankt Harry :grin

  Groetjes Marije

 246. Marjolein

  Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs met veel dank aan Harry! Helemaal top. Bedankt voor de gezellige een leerzame lessen!

 247. Arjan Boersma

  Twee weken zeventien en meteen mijn rijbewijs gehaald bij rijschool Harry van der Ploeg. Ik reed bij Marcel en dat is me uiterst goed bevallen, het is me in 1x gelukt!!! Ik ben zeer tevreden over zowel Marcel als rijschoolhouder Harry van der Ploeg. Een grote aanrader voor toekomende leerlingen. Altijd doen!!!

 248. Jurre Vlasma

  Een paar weken geleden heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald bij Harry vd Ploeg. Het is me goed bevallen bij Harry. Hij heeft een rustige en duidelijke manier van lesgeven. Hierbij nogmaals bedankt Harry!

 249. Pascal Sijtsma

  Vandaag 15-10-13 na lang wachten eindelijk afrijden, en jawel we zijn in 1x geslaagd, dit was natuurlijk top.
  En natuurlijk ook een leuke afsluiter, echt een top tijd gehad bij Harry in de auto , en dit is zeker een aanrader voor wie nog met zijn rijbewijs moet beginnen. Ik zeg Harry bedankt voor de geweldige periode. En nog heel veel succes

 250. Jacqueline

  Vandaag mijn rijbewijs gehaald! Top lessen gehad. Altijd leerzaam en werd altijd op een rustige manier verteld wat mij erg beviel. Super bedankt Harry!

 251. Femke Vogel

  Een week geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald. De rijlessen waren super leuk en enorm leerzaam. Harry heeft heel veel geduld, en legt alles goed en duidelijk uit. Heel erg bedankt Harry!

  Groetjes Femke.

 252. Luuk Nicolai

  Vanmiddag was het dan eindelijk binnen: het rijbewijs. Nu kijk ik zeer tevreden terug op de toffe tijd die ik heb meegemaakt gedurende de rijlessen. Harry heeft mij het autorijden op een heel aangename manier geleerd.

  Daarvoor bedankt Harry, en nog veel succes met mijn broer!

 253. Jorn

  4 Weken terug mijn examen gehaald bij Harry, een geweldige tijd gehad met hem in de auto. De manier hoe hij het autorijden uitlegt is na mijn mening perfect. En vooral hoe flexibel hij is met het lessen is ook super.

  Voor iedereen die op een leuke en snelle wijze zijn autorijbewijs wil halen, raad ik je aan, ga bij Harry rijden. Je krijgt er zeker geen spijt van!

 254. Iris

  Vandaag eindelijk mijn rijbewijs gehaald. Eerst bij een andere rijschool gereden en toen overgestapt naar Harry. Wat een verschil, Harry wilde veel dingen anders en dat was eerst wel een beetje lastig maar ben super blij dat ik ben overgestapt. Echt een aanrader om bij Harry te gaan rijden.

  Nogmaals bedankt Harry!

  Groetjes Iris

 255. Nathalie Jousma

  Yess, vandaag, voor de 2e keer, examen gedaan en gehaald uiteraard!
  Ik heb een super tijd gehad bij Harry, ik kan me geen betere rij instructeur wensen.
  Harry is heel relaxed en past zich aan, aan jouw niveau. Hij wil de dingen rustig 10 keer uitleggen en zal niet snel gefrustreerd worden.
  Zijn hoofddoel is: ‘als jij je rijbewijs maar haalt’.

  Van mij mag iedereen die een rijbewijs wil halen bij Harry gaan lessen!

  Harry, bedankt voor de steun, leuke en leerzame tijd.

 256. Harry Kooistra

  Geslaagd in de 2e keer bij Harry van der Ploeg! Een super rijschool een echte aanrader dus, je vind geen betere als Harry van der Ploeg!

  Nogmaals bedankt!

 257. Ria

  Ook ik ben geslaagd voor het rijbewijs in de tweede keer. Het is zeker een aanrader om te lessen bij Harry. Hij blijft altijd rustig, legt situaties duidelijk uit en is altijd in voor een praatje, zolang het maar veilig blijft op de weg!

  Heel erg bedankt Harry! 🙂

 258. Klaas-Daniël

  Zojuist in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs bij Harry van der Ploeg! Dankzij Harry met veel plezier lesgereden. Harry bleef altijd rustig, geduldig en gezellig als het niet goed ging, besprak die situaties uitgebreid en legt duidelijk uit wat mis ging en wat anders moet. Een aanrader voor iedereen!

  Op aanraden van Harry heb ik een tussentijdse toets gevolgd en deze heeft me enorm geholpen om nu het examen goed te voltooien.

  Nogmaals bedankt Harry!
  Groeten Klaas-Daniël

 259. Hana

  Ik heb een periode bij Harry gereden, Ik was heel erg onzeker en vergat vaak dingen, Harry bleef herhalen en uitleg geven op verschillende manieren . dat heeft mij zekerder gemaakt, Hij heeft veel geduld gehad met mij. Als even niet meer zag zitten , praatte hij mij de moed in,Een familie gevoel bij Harry ,Hij leeft echt met je mee en wil het beste voor iedereen , Hij is geweldig , 1000 Maal bedankt Harry , Groetjes aan vrouw en kids ,Een heel dankbare Hana

 260. Wieger

  En ook ik ben geslaagd bij Harry 🙂

  Ik heb de lessen van Harry met enorm veel plezier gevolgd. Altijd ontspannen en duidelijk. Ook al maak je veel fouten, de sfeer blijft altijd goed.

  Harry bedankt!

 261. Michiel Regnerus

  Vorige week geslaagd bij Harry. Ben er superblij mee! Harry is een hele rustige “coach”. Als je het niet snapt, wil Harry het wel 10x voor je uitleggen en als het niet lukt, probeert Harry het gewoon op een andere manier. Harry gaat ook net zolang door totdat het lukt! Daarnaast is het altijd supergezellig in de auto en is er altijd ruimte voor een grapje hier en daar.

  Harry, bedankt voor alles!!

 262. Chris Groeneveld

  Vorige week in de een keer mijn rijbewijs gehaald. Erg leuk om te rijden bij harry, hij blijft erg rustig en legt alles goed uit. Hierdoor leer je op een hele leuke maar vooral veilige manier het autorijden. 🙂

  Een echte aanrader!! 😉

 263. Jacob Elzinga

  Yes het rijbewijs behaald bij Harry van der Ploeg. 😀 Harry is een goeie instructeur die op een rechtvaardige manier je het autorijden leert. En hoe langer je met hem rijdt, des te gezelliger het wordt. Er is altijd ruimte voor wat lol. Zolang het maar veilig blijft op de weg! Ik ben er wel achter gekomen dat Harry niet alleen een rijinstructeur is maar ook echte vriend! Daarbij, ik zie geen andere rijscholen in de buurt die het zo goedkoop doen en dan meteen ook zo goed! 😉

  Nogmaals bedankt Harry!! 🙂 🙂

  Groetnis fan Jacob 8)

 264. Froukje Zwaagstra

  Ook ik heb mijn rijbewijs in de 2e keer gehaald met Harry van der Ploeg!! Hij blijft rustig ondanks de vele fouten die ik maak en daardoor heb ik supersnel het autorijden geleerd.

  Bedankt Harry,

  Groetjes Froukje

 265. Anna-Maaike

  In twee keer mijn rijbewijs gehaald dankzij Harry v.d. Ploeg. Zeker aan te raden, Harry blijft rustig en begeleid je heel goed.

  Nogmaals Bedankt! 🙂
  Groetjes, Anna-Maaike

 266. Linda

  Vorige week in 1x geslaagd, dankzij de goede rijlessen van Harry! Op een rustige manier wordt het rijden je geleerd en door de goede opbouw van de lessen heb je niet eens door dat je uiteindelijk alles al een keer gehad hebt.

  Harry, super bedankt!
  Groetjes Linda

 267. Hendrik Bijlsma

  Vandaag was de grote dag!. voor de 2e keer proberen het rijbewijs te halen. En het is gelukt!. Dankzij de uitstekende begeleiding van Harry v/d Ploeg. Ik raad Harry aan iedereen aan, hij blijft rustig, geeft goede aanwijzingen en is vooral een toffe peer. 8) . Harry hartelijk bedankt
  groeten Hendrik Bijlsma